Protest la lansarea vaporaşelor pe Bega de ziua primarului Nicolae Robu. Cum...

Protest la lansarea vaporaşelor pe Bega de ziua primarului Nicolae Robu. Cum se va rezolva problema aerului condiţionat GALERIE FOTO şi VIDEO

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-971554888">
colaj robu 1
Lansare de ziua lui Nicolae Robu cu protest Foto Adrian Pîclişan

O nouă inaugurare triumfalistă a fost organizată astăzi, de ziua primarului Timişoarei, Nicolae Robu. Dacă anul trecut pasajul rutier de la Michelagelo era inaugurat cu un concert fastuos şi cu alai de liberali, astăzi, a avut loc prima cursă oficială a unui vaporetto pe Bega. Adunarea s-a dat peste drum de terasa D’arc unde în jurul orei 13, zeci de curioși se înghesuiau la ponton să prindă un loc pe vaporașul Decebal.

Protest anti-Robu, cu steagul PCR

Celebrarea zilei de naştere a edilui-şef a debutat înaintea ca acesta să ajungă la faţa locului, după ce pe podul de deasupra pontonului a fost pus un afiş cu inscripţia „La mulţi ani, mult iubite şi stimate tovarăş, Nicolae Robu, ctitor de oraş, erou între eroii neamului”. Cei doi au fluturat un steag al PCR şi un drapel cu stema Republicii Socialiste România.”Am vrus să sancţionăm dictatura lui Nicolae Robu, bolşevicul. Face numai ce vrea el în oraşul ăsta. Sponsorizează echipa de fotbal numai care vrea el, ACS Poli, un dictator nenorocit. Nici întâlnire cu publicul nu organizează. Numai ce vrea el face”, a explicat unul dintre protestatari.  Deşi au stârnit amuzamentul oamenilor prezenţi cu iniţiativa lor, tinerii au fost ridicaţi în scurt timp de Poliţia Locală.

Vaporetto, „valenţă suplimentară” pentru Timişoara

robu vaporetto 15
Culiţă Chiş, şeful Direcţiei Tehnice, primeşte sticla de şampanie de la primar după „botezarea” vaporaşului Foto Adrian Pîclişan

La câteva minute distanţă după protest, sosirea primarului Nicolae Robu a fost aplaudată anemic. Ajuns în faţa mulţimii, Robu a început să explice că noile vaporaşe au câte 50 de locuri şi că acesta vor fi folosite pentru transportul public, dar şi pentru cel de agrement. „Veţi vedea că vor fi oameni care vor veni în Timişoara fie şi numai să se plimbe cu vaporaşele, atractivitatea Timişoarei va creşte enorm după ce şi această ofertă, valenţă suplimentară va fi cunoscută. Sigur că cine vine în Timişoara nu o să vină numai pentru asta, chiar dacă principala ţintă va fi aceasta şi vor fi o mulţime de beneficii care vor decurge din faptul că Timişoara are şi aceasta în oferta ei de gratuităţi”, a explicat primarul.

După ce le-a ţinut celor prezenţi o lecţie de bună purtare cerând ca liberalii şi apropiaţii lui să aştepte să urce în vaporaş abia după ce cetăţenii prezenţi au reușit să se plimbe. Odată terminat discursul, edilul a descins în vaporetto însoţit de jurnalişti şi de pensionari. Pe ponton, Nicolae Robu a deschis o şampanie în faţa alegătorilor şi a stropit nava pe care apoi s-a urcat.  A urmat o sesiune de poze şi un nou discurs prin care le-a explicat celor prezenţi că e greu să ai realizări, dar că în cazul administraţiei conduse de el totul a fost dus la bun-sfârşit.

Ce mare incovenient o să fie pe vaporetto

robu vaporetto 19
Nicolae Robu salută timişorenii de la malurile Begăi Foto Adrian Pîclişan

Una din marile probleme de pe vaporetto este aerul condiţionat. Pentru imensa carcasă de fibră de sticlă şi termopan a fost instalat un aparat de aer condiţionat care poate să răcorească, cel mult, o garsonieră. „O să mergem cu geamul deschis, cu trapa, cu uşa. Nu face faţa când se încălzeşte fibra vaporului. Ne descurcăm noi”, a explicat şoptit unul dintre angajaţi. Aşa s-a circulat şi în cursa oficială  de lansare – cu uşile trapa deschisă.

Spre finalul plimbării care a durat circa 40 de minute, primarul a ieşit pe puntea vaporaşului, pentru a fi văzut şi aplaudat de oamenii care aşteptau pe margine sosirea la mal. Printre steagurile instalate în prova navei, Nicolae Robu i-a salutat pe cei de pe maluri aşa cum a făcut-o Nicolae Ceuşescu la canalul Dunăre -Mare Neagră. Deşi admiratorii au cam lipsit, primarul a fost filmat din toate unghiurile posibile de echipele sale de imagine – din vaporetto, dintr-o barcă a Salvo, cu drona. Prezent la datorie a fost consilierul acestuia Ionuţ Nasleu, care a filmat sosirea la mal.


5 COMENTARII

  1. Vai dar cat de emotionant, ce frumos! Daca mai castiga un mandat se alege prafu de tot, nu ca pana acum nu a distrus orasul , dar totusi Timisoara este la nivelul acela in care mai poate fi salvata daca nu o sa castige Robul! A zis sa venim cu idei, ca el poate sa discute cu noi!Ce discuta???ca asculta numai pe cine vrea el si face foar ce vrea el! Domnule Robu, nu sunteti numai dumneavoastra in Timisoara, mai suntem si noi, cei care v-am votat si acum va bateti joc de noi!

    • Voi parvenitii si scursurile societatii nu ati votat niciodata in Timisoara ..ptr ca nu aveti buletin de oras si nu aveti dreptul….singurul vostru drept este sa va reintoarceti la glia voastra strabuna…si sa va ocupati de ce stiti mai bine …pastoritul oilor…cresterea animalelor….aici va loviti de multe ziduri datorita faptului ca a-ti emigrat intr-un oras ultra-european…va inteleg perfect si va compatimesc…este greu sa te integrezi la oras dupa zeci de ani de trait in diverse catunuri….noi timisorenii apreciem realizarile domnului primar si nu ai dorim decat sa ai spunem si peste 35 de ani tot domnul primar . La multi ani !

  2. La mulți ani domnului primar Nicolae Robu sa traiti 1000 de ani si nu bagati in seama toate scursurile societatii ..toate viniturile…toti parvenitii din toate catunurile tarii….noi timisorenii ne mandrim cu un primar mega-european ca dumneavoastra si sunt de laudat toate lucrarile finalizate si bine organizate din putinele fonduri ramase de la scursurile si hotii de primari care s-au perindat de la revolutie si pana acum ….noi timisorenii si suntem foarte multi va dorim cat mai multe mandate de primar si multa sanatate !

  3. Bravo, gherghe marius nicolae ,ce i-ai spus-o… :.singurul vostru drept este sa va reintoarceti la glia voastra strabuna…si sa va ocupati de ce stiti mai bine …pastoritul oilor…cresterea animalelor….aici va loviti de multe ziduri datorita faptului ca a-ti emigrat intr-un oras ultra-european…va inteleg perfect si va compatimesc…este greu sa te integrezi la oras dupa zeci de ani de trait in diverse catunuri….”Totusi puteai sa gasesti o formula mai eleganta prin care sa il trimiti inapoi la Bocsig.Poate ca acuma isi da seama ca primaria nu e de el.Poate isi dau seama si sustinatorii.Ce imi pare rau este ca te-ai desconspirat.Trebuie sa iti gasesti un alt pseudonim.Eu il pastrez pe al meu.

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/05/protest-la-lansarea-vaporaselor-pe-bega-de-ziua-primarului-nicolae-robu-cum-se-va-rezolva-problema-aerului-conditionat-galerie-foto-si-video/

  4. @gherghe marius nicolae
    cred ca ai incrcat sa scrii „ati emigrat” in loc de „a-ti emigrat”
    si „ii dorim” in loc de „ai dorim”
    … hello!!! HR-ul de postaci…. angajati si un profesor de romana….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.