Revoluționarii și familiile celor care au murit în decembrie 1989 ar putea...

Revoluționarii și familiile celor care au murit în decembrie 1989 ar putea fi recompensați financiar de CJ Timiș. Ce anunț a făcut Titu Bojin

2
DISTRIBUIȚI

REVOLUTIA ROMANA

După Primăria Timișoara, și Consiliul Județean Timiș vrea să acorde titlul de cetățean de onoare mai multor revoluționari. Anunțul a fost făcut, astăzi, în ședința de plen, de către Titu Bojin. Șeful CJ Timiș le-a propus consilierilor județeni să acorde un vot de principiu astfel încât, în prima ședință de plen de după alegeri, să se discute despre modul în care se vor acorda aceste titluri.


De asemenea, Titu Bojin și-ar dori ca revoluționarii, dar și familiile celor care au murit pentru libertate în decembrie 1989 să fie recompensați și financiar.

„Sunt mai multe propuneri diferite. Unii spun să dăm titlul de cetățean de onoare la câte un reprezentant din fiecare asociație, alții propun să conferim acest titlu asociațiilor sau sunt discuții să sprijinim post-mortem familiile celor care au murit la Revoluție. Sunt oameni care merită recompensați. Titlul de cetățean de onoare nu va trebui să fie doar o diplomă. Unde ni se dă voie, acolo unde e necesar, sau familiilor rămase după decesul acestora, care stau foarte prost din punct de vedere financiar, încercăm să găsim o formulă ca la acest titlu să putem adăuga și o primă financiară ca să poată fi simțit cât de cât ca ajutor. Într-adevăr, recunoașterea e cea mai importantă, dar și acest ajutor financiar trebuie să-l avem în vedere”, a declarat Titu Bojin.

Președintele CJ Timiș nu a precizat ce sumă va fi propusă pentru a fi oferită revoluționarilor și familiilor eroilor Revoluției din decembrie 1989.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.