FESTIVALUL ALB-VIOLET Ultrașii au sărbătorit în noapte, alături de jucători, promovarea lui...

FESTIVALUL ALB-VIOLET Ultrașii au sărbătorit în noapte, alături de jucători, promovarea lui ASU Politehnica în Liga a II-a. TORCIDA pe malul Begăi FOTO & VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1280061685">
asu politehnica promovare (33)
Suporterii și jucătorii de la ASU Politehnica și-au împlinit un vis

Promovarea în B după patru ani de la startul de jos cu ASU Politehnica a fost sărbătorită cum se cuvine de suporterii viola. Sute de timișoreni s-au strâns ieri seară la un local cunoscut de pe malul Begăi pentru a petrece alături de jucătorii lui Sorin Brîndescu. Ultrașii au cântat alături de favoriți și au marcat performanța cu o coregrafie spectaculoasă din torțe.

Druckerii, cât și ”Băieții în ghete”, au fost luați puțin prin surprindere de evenimentele de ieri, dar nu suficient cât să lase momentul să treacă ”neudat”. ASU Politehnica a obținut accesul în B după pașii greșiți ai contracandidatelor și suporterii s-au mobilizat la una dintre locațiile lor preferate. Rând pe rând au sosit și jucătorii care îmbracă tricoul dungat orizontal. ”Eram la un grătar când auzeam vești că, ba e 0-1 la Ighiu, 1-0 la Ineu, nici nu realizăm nici acum”, au spus jucătorii. Todorov, Sulea, Vucea, Marius Marin și ceilalți eroi din teren au cântat cot la cot cu fanii versurile preferate până târziu în noapte. Staff-ul tehnic a luat de asemenea parte la sârbâtoare.

Torcida pe Bega

Momentul special al serii a fost coregrafia de torțe realizată pe malul Begăi între Podul Mitropolit Andrei Şaguna și Podul Traian, din centru. Făcliile au strălucit pentru o performanță ce părea de necrezut în mediul din România. A ieșit un festival alb-violet, mult mai autentic decât alte evenimente sociale programate în oraș în această perioadă.

Marți, ora 19, ASU Politehnica va sărbători și pe ”Dan Păltinișanu”, jocul cu Mama Mia Becicherecu Mic devenind unul de gală.



1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.