Scuterul inteligent creat la Arad cu care te plimbi 100 km cu...

Scuterul inteligent creat la Arad cu care te plimbi 100 km cu 50 bani va fi produs în Singapore. Cu cât se va vinde VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

scooterson

Rolley Scooterson, primul vehicul inteligent pe două roți creat în Arad, cu care te poți plimba 100 km cu doar 50 bani, va fi produs în Singapore. Precomenzile la vehiculul minune se fac deja online, deși scuterul încă nu a fost produs, scrie aradon.

Vă reamintim că scuterul electric a fost realizat de trei arădeni inventivi. Vehiculul este foarte deștept, ultraușor și poate fi conectat chiar și la telefonul mobil sau ceasul smart. Inventatorii lui Scooterson se pregătesc, în această perioadă, de lansarea producției, în Singapore, iar zeci de persoane și-au rezervat deja online un astfel de vehicul, care ar urma să coste aproximativ 3.500 de euro.

11666063_457282827785953_4135959012451825895_n

Interesant este faptul că scuterul se poate încărca la orice priză, motiv pentru care generează costuri mici de deplasare, plus că nu are accelerație, viteza se ajustează în funcție de poziția corpului.


Pentru că Scooterson se poate conecta la orice smartphone sau smartwatch, prin bluetooth sau cu ajutorul unei aplicații, acesta memorează toate obiceiurile de conducere ale proprietarului.

Scuterul este extrem de util, cântărește doar 35 kilograme, autonomia bateriei este de 50 kilometri, iar viteza maximă de rulare este de 25 km/h. Vehiculul nu are cheie de contact, ci pornește automat în momentul în care proprietarul se apropie cu telefonul de el. De asemenea, și sistemul antifurt este unul ingenios, asta pentru că roțile se blochează dacă scuterul este mișcat în mod neautorizat, astfel că alarma pornește imediat, iar proprietarul este înștiințat pe telefon.

Recent, a fost realizat și un clip de promovare al scuterului inteligent, clip pe care îl puteți vedea mai jos.

2 COMENTARII

  1. Deja produsul e in vanzare in zona chineza… Un prototip ca acesta a aparut acum 3-4 ani la televizor facut de un baiat din Timisoara…. Acum un produs identic cu ce a fost la televizor acum 3-4 ani e acest scooter oferit de furnizorii din zona chineza… Modelul acesta de la Arad e mai stilizat, are furca dubla, aparatori din plastic, ceva tehnologie electronica, alarma, antifurt…etc…, dar conceptul e identic, se vede si saua ca e aproape identica. https://www.youtube.com/watch?v=V6fscn3Wymo https://www.youtube.com/watch?v=e1CNfAGLL-c Exista si manual de asamblare dupa ce vine facut bucati in cutie din zona chineza, filmuletul urmator https://www.youtube.com/watch?v=OMKWFU29v9U https://www.youtube.com/watch?v=bLz-NhB2XZc Se vinde si in Franta oficial

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/05/scuterul-inteligent-creat-la-arad-cu-care-te-plimbi-100-km-cu-50-bani-va-fi-produs-singapore-cu-cat-se-va-vinde-si-cat-de-spectaculos-este-video/

  2. even if the scooter looks a bit different, it is still a copy of SCROOSER. From a own idea can therefore be no question. Scooterson has so far only two prototypes, so it be still a long way to series production (incl. Homologation).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.