Solistul trupei Urma a primit o ceaşcă de cafea… pe scenă, la...

Solistul trupei Urma a primit o ceaşcă de cafea… pe scenă, la Timişoara. Vezi cum a fost recitalul formaţiei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1653704777">
urma la capite timisoara (7)
Urma în concert La Căpițe

Cei şase „crai“ care alcătuiesc formaţia Urma au susţinut un concert extraordinar joi seara în Timișoara, La Căpiţe, unde în faţa unui public numeros băieţii au interpretat melodii incluse pe cele patru materiale discografice editate până acum şi le-au oferit spectatorilor şi mostre din următorul disc al formaţiei, care poartă numele de „inima!ism”.

„Înainte de a avea primul nostru concert la Timişoara, cu mulţi ani în urmă, colegii muzicieni m-au atenţionat că publicul de aici este unul foarte pretenţios. Din fericire, de câte ori cântăm la Timişoara ne simţim ca acasă şi vă mulţumim pentru acest fapt“, a fost declaraţia de dragoste oferită de solistul Mani Gutău la faţa locului. Alături de el s-au aflat Dominic Csergo (tobe), Mihai Moldoveanu (bass), Vlad Cotruş (chitară), Luis Palomino (saxofon şi flaut) şi Sebastian Burneci (trompetă), iar imediat după spectacolul de la Timişoara, băieţii au plecat într-un mini-turneu în Germania, unde vor susţine două concerte la sfârşitul acestei săptămâni.

Printre piesele care s-au bucurat de mare succes la faţa locului s-au numărat „Cine iubeşte şi lasă“, „Terminus“ sau „Buy me with a coffee“, la aceasta din urmă o fană a trupei oferindu-i solistului trupei… o ceaşcă de cafea.  Recitalul celor de la URMA a avut un succes deosebit, trupa care a mai evoluat recent în oraşul nostru în cadrul festivalului Timişoara Rocks reuşind şi de această dată să fie pe placul amatorilor de rock. Dincolo de compoziţiile cât se poate de solide ale trupei, şarmul reprezentaţiilor live susţinute de ei este completat de prestaţia scenică a tobarului Dominic Csergo (care a oferit un solo aplaudat la scenă deschisă) şi de „incursiunile“ cât se poate de interesante în zone muzicale „mai clasice“ oferite de saxofonistul şi flautistul Luis Palomino şi trompetistul Sebastian Burneci.

Foto: Bogdan Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.