Suferinda ACS Poli își încearcă norocul cu liderul play out-ului. Cum s-a...

Suferinda ACS Poli își încearcă norocul cu liderul play out-ului. Cum s-a încercat motivarea trupei lui Petre Grigoraș înainte de vizita Craiovei

1
DISTRIBUIȚI
Petre Grigoraș are puține opțiuni la ACS Poli

Timișorenii mai au cinci runde din actualul sezon. Teoretic ACS Poli are toate șansele să prindă măcar locul de baraj, practic însă echipa lui Petre Grigoraș e cu moralul la pământ. Tehnicianul bănățenilor nu renunță și speră ca luni, împotriva Craiovei, lucrurile să se schimbe în bine. Cu aproximativ opt jucători indisponibili, premisele nu sunt în favoarea bănățenilor, cărora li s-a promis o primă de salvare.

Craiova și Iașiul au cele mai multe puncte în play out, câte 32, oltenii fiind într-o formă bună în ultimul timp. Petre Grigoraș a spus că s-a încercat ”strângerea rândurilor” în această săptămână. Nicolae Robu a venit la discuții cu jucătorii, care însă, cad pe capete, din cauza problemelor medicale. ”Am fost vizitați și de domnul primar în această săptămână. Suntem toți conștienți că trebuie să câștigăm, altfel șansele dispar aproape in totalitate. La omul sărac nici boii nu trag, mă refer la accidentări, au apărut și altele, Gomis suspendat și accidentat, Scutaru, o problemă mai veche la Llorente, Nimely are și el probleme pentru acest joc. Lista e lungă, sunt vreo opt, ce ne rămâne e să luptăm și să încercăm să câștigăm luni, să ne crească șansele să ajungem la baraj”, a declarat Petre Grigoraș.

”Au jucători foarte buni, e normal să fiu îngrijorat și de forma lor și de a noastră. Sunt nume la ei care au cochetat și cu echipa națională, Vătăjelu, Ivan, Bancu îmi place mult, Zlatinski, jucători ceruți de alte formații. Nu întâmplător sunt unde sunt. Ne va aștepta un meci dificil, dar noi sperăm”, a mai spus Grigoraș.

Partida ACS Poli Timișoara – CSU Craiova se dispută luni, de la ora 20.30, în etapa a 10-a a play out-ului. Bănățenii sunt la trei puncte în spatele Voluntariului, care joacă duminică cu Iașiul pe teren propriu.

Primă pentru salvare

În această săptămână jucătorii au avut parte și de noi promisiuni, o primă pentru salvare. ”Nu e o stare de spirit foarte bună.


Situația asta, sunt atâtea probleme. Mulți dintre ei se gândesc să-și încheie contractul. Aud ce se discută, teama e că nu vor primi banii. Ne-am adunat la o masă să încercăm să ne motivăm. Ușor nu este”, a mai spus Grigoraș despre problemele de la club. ”Nu numai Belu e în situația asta. Astea sunt posibilitățile acum. Nu mi-e ușor să intru în cabină, că unul își pierde casa că are nu știu ce rate și altul are altă problemă… Nu s-a făcut tam tam, li s-au făcut promisiuni și niște hârtii că vor primi o primă de salvare. Li s-a promis ceva, una e promisiunea însă, una e să ai niște chestii stipulate în contract”, a precizat tehnicianul.

Miculaș nu i-a reproșat nimic direct. Răspuns pentru Stanciu

Petre Grigoraș afirmă că nu știa nimic de criticile adresate de actualul președinte, Ioan Miculaș. Acesta i-a reproșat la un post local discursul dur la adresa jucătorilor. ”Am discutat cu ei, le-am spus-o în față, la pauza jocului, am considerat că e un moment în care trebuie să-i trezesc un pic. Mai sunt și astfel de momente, când trebuie să faci pe băiatul rău. E dreptul dânsului să spună ce gândește, eu trebuie să-mi văd de treabă mai departe. Personal nu mi-a reproșat nimic. E prima dată când aud”, a precizat Grigoraș. ”Eu m-am referit la atitudinea avută la meciul de la Cluj, când am declarat. Nu vreau să comentez ce pot să fac, vom folosi toți jucătorii până la final. Mai sunt patru săptămâni. Incercăm să scoatem maximum. Deocamdată am scos foarte puțin. Profesional cred că fac tot ce-mi stă în putință. Nu sunt deținătorul adevărului absolut, fac tot ce se poate. Mai sunt lucruri de care nu pot fi răspunzător”, a mai spus Petre Grigoraș.

Tehnicianul lui ACS Poli nu a vrut să comenteze ”prea mult”, dar a avut și un răspuns pentru Daniel Stanciu. Fostul manager sportiv intervenise de asemenea după meciul de la Cluj, considerând că Grigoraș își caută scuze legându-se de situația jucătorilor, lucru negat de antrenor. ”Fostul trebuie să-și vadă de treaba lui, de echipa unde e, eu am constatat o stare. Dacă dânsul s-a simțit e problema lui. Nu intru în conflict cu astfel de oameni. Au relații la TV și mai apar pe acolo. E adevărat că în fișa postului ar trebui să apară și acest lucru. Să cerem situația contractuală. Eu nu cred că antrenorul trebuie să știe cât câștigă un jucător. E o garanție a conducătorului…”, a conchis Grigoraș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.