Titu Bojin, candidatul UNPR la şefia CJT, lansează „harta Bojin”. Ce le...

Titu Bojin, candidatul UNPR la şefia CJT, lansează „harta Bojin”. Ce le transmite contracandidaţilor săi pe tema centurii de Sud (P)

13
DISTRIBUIȚI

bojin unpr 4

„Harta Bojin” este metoda inedită găsită de candidatul UNPR Timiş la şefia Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, pentru a-şi face campanie electorală. „Urmează să apară în cursul zilei de mâine sau duminică, harta lui Bojin, cu realizările pe care le discutăm pe infrastructură, un domeniu în care nu cred că cineva poate să mă contrazică, nu cred că cineva poate să zică că Titu Bojin îi ca și alții. O să îi aștept să se roage frumos de domnul Răducanu, că el îi președintele, cu cine facem alianța în 4 iunie seara. (…) Eu zic că va fi cea mai frumoasă hartă pe care o va avea județul. Vorbim de infrastructură. Tot ce va fi pe hartă va însemna tot ce s-a întâmplat în cei patru ani de zile. Va circula ca material electoral”, a anunţat Titu Bojin.

Ce le transmite Titu Bojin contracandidaţilor care se laudă că vor realiza centura de Sud

Acesta a comentat și pe marginea unuia din cele mai fierbinți subiecte legate de infrastructura din Timiș, centura de Sud. „O să vadă și cei care candidează, contracandidații mei, că ei vorbesc numai de avioane, mă refer la centură – se dau de ceasul morții că vor face centura. Nu vor face nimic, așa cum nu au făcut în utlimii opt ani de zile, pentru că centura nu aparține CJ Timiș, centura aparține CNADNR. Toți ne dorim centura, eu sunt unul dintre cie mai mari susținători și singurul care a participat la ce a însemnat Master Planul, discuțiile, dezbaterile la minister pe centură și cred eu că sunt cel mai mare susținător în continuare.


Consiliul județean va sprijini tot ce înseamnă avize, dar proiectul, în valoare de 100.000.000 nu poate fi susținut pentru că ar înseamna 100.000.000 de euro, ar însemna bugetul județului în care e de la 130 la 150.000.000. Dacă dăm atât ne omorâm toți, dar unii vorbesc. Nu îi treaba consiliului județean și cei care vorbesc nu știu ce vorbesc”, a spus candidatul UNPR la şefia Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin. Acesta a oferit și detalii legate de investițiile CJ Timiș în infrastructură pe care le puteți găsi atașate în cadrul articolului.

Ion Răducanu, președintele UNPR Timiș, a comentat că centura de Sud „este un angajament populist pe care poate să îl folosească toată lumea pentru că centura este un obiectiv esențial. Ea nu trebuie să dispară din programul nimanui, dar ea se realizează dacă relația dintre președintele Consiliului Județean Timiș și Guvernul României va fi corectă și va fi bazată pe sprijin și implicare reciprocă, nu pe lupte”.

Investitii CJT 2012 - 2016

Investitii CJT 2012 - 2016

13 COMENTARII

  1. ce harta omule?ce-i cu ideile astea? vrei sa iti trimit eu o harta actualizata ca sa poti ajunge la Dna? cred ca de asta ai nevoie..nu iti e rusine sa mai pomenesti despre centura dupa ce 4 ai hibernat

  2. tu si john king raducanu nu stiu cum de nu ati facut echipa pana acum..sunteti doi comunisti, pastilati,cu probleme de comportament,hoti si mincinosi..

  3. Nu spune dumnealui si cu cine a facut investitiile din anii trecuti…poate face si o harta in care firmele prietene gen Technocer (cautati Maran Florin pe net) au facut jumatate din drumuri in judet…ca altcumva nu vinea parandaratul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.