Titu Bojin a lansat harta realizărilor din postura de președinte al CJ...

Titu Bojin a lansat harta realizărilor din postura de președinte al CJ Timiș. Ce partid a anunțat că susține UNPR-ul la alegerile locale (P)

0
DISTRIBUIȚI

titu bojin (3)

Titu Bojin a lansat, astăzi, o hartă a realizărilor din postura de președinte al Consiliului Județean Timiș. Pe listă apar, printre altele, achiziționarea a 59 de microbuze școlare, introducerea rețelei apă-canal în 45 de localități și modernizarea a 538 de kilometri de drumuri, din care 188 km drumuri noi. Pliante cu această hartă vor fi împărțite, în zilele următoare, și locuitorilor din județ, a anunțat Titu Bojin, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Printre cei care au participat la acțiune s-a numărat și Grigore Trif, președintele PRM Timiș, care a precizat că susține candidaturile lui Titu Bojin și a lui Ion Răducanu. „O lege hilară a făcut ca participarea la alegeri să fie condiționată de anumiți factori.


Astfel, PRM nu a reușit să aibă candidat propriu la CJ Timiș și primărie, motiv pentru care vom sprijini cele două candidaturi din partea UNPR. E incredibil unde s-a ajuns în această campanie. PSD are sloganul «Mergem împreună spre viitor», și cu Fortuna tot spre viitor mergeam. Câtă minte îți trebuie să vii cu un asemenea slogan?”, a precizat Grigore Trif.

Astfel, Titu Bojin crede că UNPR-ul va mai câștiga cel puțin trei, patru procente la alegerile locale, datorită susținerii PRM-ului. „Nu promit să fac centură în următorii ani, pentru că nu poate CJ Timiș să o facă, dar asta nu înseamnă că nu voi fi unul dintre cei care vor continua demersurile pentru realizarea ei”, a precizat Titu Bojin. În ceea ce privește sondajul de opinie realizat de IRES zilele trecute, care arată că Nicolae Robu va câștiga detașat primăria, Titu Bojin a declarat că „noi nu suntem speriați. Sondajul arată că unii coboară, noi urcăm. Cele două partide mari sunt puțin speriate. UNPR-ul va fi, cel mai probabil, cel care va împărți cărțile în Timiș astfel încât scena politică să fie echilibrată. Modul în care se prezintă candidații de la PNL la CJ Timiș e cu totul hilar și deplasat, atragem atenția cu personaje din povești pentru copii. Vom avea o surpriză la CJ Timiș, la CL Timișoara se vede de la o poștă că Nicolae Robu nu poate fi detronat de data asta, deși are lucruri cu care nu este și nu suntem mândri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.