Trei zile până la cel mai important meci al sezonului pentru CH...

Trei zile până la cel mai important meci al sezonului pentru CH Poli. Cum ar arăta tabloul semifinalelor dacă timișorenii trec de Steaua

0
DISTRIBUIȚI
CH Poli (43)
CH Poli Timișoara a fost ca o familie în jocul 2 cu Steaua

CH CSU Politehnica Timișoara a fost singura echipă din Liga Națională care a reușit să egaleze situația ”la general” după ce a cedat în primul joc al sferturilor de finală. Handbaliștii alb-violeți au însă joi, 5 mai, dezavantajul de a juca ”decisivul” cu Steaua în deplasare. Principalul argument al alb-violeților în lupta dură cu bucureștenii pare să fie moralul câștigat acasă în fața unui public călduros.

Bănățenii se lăudau cu defensiva din timpul sezonului regulat, dar vinerea trecută, în Sala ”Constantin Jude”, au simțit și căldura publicului de acasă.


Victoria cu 30-27, în meciul 2 cu Steaua, a fost și singura reușită în sferturi de o echipă condusă cu 1-0 după prima manșă. Poliștii au astfel un psihic bun pentru duelul 3, unul care se anunță dur pe toate planurile. ”Sigur va fi mai dificil. Favorită e Steaua, sper ca și următoarea întâlnire să fie fairplay, cum a fost la Timișoara. Are avantajul terenului propriu. Pregătim acum și mai bine echipa pentru a câștiga… Steaua a făcut totul în sezonul regulat pentru a-și asigura această postură”, spunea Pero Milosevic după meciul de la Timișoara.

De partea cealaltă, tehnicianul Stelei a subliniat că diriguitorii lui CH Poli au pus presiune prin declarațiile legate de arbitrajul de la primul meci de la Chiajna, unde evoluează roș-albaștrii pe teren propriu. În acel joc alb-violeții suferiseră șase eliminări în partea secundă, iar gazdele niciuna. ”Șansele sunt egale. Noi nu o să facem niciun fel de presiuni, de stres, nu încercăm forțat așa cum s-a încercat aici și sunt puțin dezamăgit. A fost o atmosferă frumoasă, dar cei din conducerea cluburilor trebuie să aibă o atitudine mai echilibrată”, preciza Ovidiu Mihăilă.

Duelul 3 Steaua – CH Poli va avea loc joi, de la ora 19.30 (Digi), în sala din Chiajna (Ilfov). Dacă bănățenii trec de bucureșteni o vor întâlni pe Dinamo în semifinale, grupare care care a trecut în două jocuri de Dunărea Călărași. Celălalt joc pentru un loc în marea finală va fi între CSM București și Potaissa Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.