Trupa Byron ajunge din nou în faţa fanilor timişoreni. Unde va avea...

Trupa Byron ajunge din nou în faţa fanilor timişoreni. Unde va avea loc recitalul

0
DISTRIBUIȚI
Byron
Formaţia Byron va susţine un concert la Timişoara

Formaţia Byron va susţine un nou concert pentru numeroşii fani timişoreni, evenimentul fiind prilejuit de turneul naţional al formaţiei care promovează cel mai nou material discografic, intitulat „Eternal Return”.

Albumul lansat prin Universal Music Romania, a fost înregistrat în vara anului trecut la studiourile Windmill Lane din Dublin, mixajul fiind făcut de Dan Georgescu şi trupa Byron la Premium Artist Studios în Bucureşti.


Masterul a fost realizat la studiourile Abbey Road din Londra de către Frank Arkwright, ce a mai lucrat cu artişti precum Joy Division, New Order, Blur, Arcade Fire, Biffy Clyro şi alţii. Din cauza tragediei petrecute la clubul Colectiv, lansarea din Bucureşti a acestui disc a fost amânată de două ori, iar recitalul cu ocazia căruia au prezentat acest disc în faţa fanilor timişoreni a avut loc în luna decembrie a anului trecut.

Byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România și iarna trecută au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi. Concertul trupei Byron va avea loc vineri, 27 mai, de la ora 21.00, la Vineri 15, iar biletele costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.