Weekend-ul copiilor, la Timișoara. Unde puteți merge cu cei mici înainte de...

Weekend-ul copiilor, la Timișoara. Unde puteți merge cu cei mici înainte de 1 iunie FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1240780829">
1. casuta pitici
Căsuța piticilor

Ziua Copilului prilejuieşte, ca în fiecare an, o mulţime de activităţi dedicate celor mici, chiar și înainte de 1 iunie, miercuri, când municipalitatea a pregătit numeroase evenimente în Parcul Copiilor.

Timp de două zile, în 28 şi 29 mai, Institutul Francez se va trasforma pentru a cincea oară într-o căsuţă pentru copiii de toate vârstele. Pe parcursul celor două zile, „Căsuţa piticilor” va oferi peste o sută de activităţi vesele, ateliere sau spectacole pentru toţi copiii cu vârste cuprinse între 1 şi 14 ani. Din program fac parte spectacole de magie şi de teatru, concerte, ateliere creative, de circ sau limbi străine, demonstraţii sportive, o mulţime de jocuri distractiv-educative şi o tombolă la care marele premiu este un sejur de şase zile pentru două persoane la Marea Neagră.

Palatul Copiilor şi filiala timişoreană a Academiei Române organizează expoziţia „65 de primăveri colorate”, realizată de tineri artişti coordonaţi de profesorii Daniela Scurtulescu, Marieta Barbu şi Felicia Selejan, al cărei vernisaj va alea loc în 31 mai, la ora 18,00, în foaierul sediului academiei. Expoziţia cuprinde lucrări recente de mari dimensiuni realizate de micii artişti care au transformat materialele fără viaţă, cum ar fi vopselele sau suporturile, în opere de artă care trăiesc şi transpun privitorul într-o lume a copiilor plină de bucurie şi seninătate. Lucrările tinerilor artişti, pline de culoare şi cu o tentă suprarealistă, pot sta alături de oricare altă lucrare de artă vizuală contemporană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.