Încă opt contracte parafate la ACS Poli. Cine sunt noutățile și ce...

Încă opt contracte parafate la ACS Poli. Cine sunt noutățile și ce jucători au revenit în lotul formației timișorene retrogradate

1
DISTRIBUIȚI
ACS Poli încheie sezonul de Liga I în genunchi
Mădălin Smaranda continuă la ACS Poli

Numărul jucătorilor noi care au semnat cu ACS Poli a ajuns la patru. Conducerea a reușit de asemenea să convingă alți cinci jucători din lotul vechi să rămână la club, deși problemele financiare nu s-au ameliorat.


Printre cei care continuă cu formația timișoreană picată din Liga I se numără Mădălin Smaranda, Marius Croitoru și Cătălin Doman.

Smaranda a semnat un nou contract valabil pe un an de zile. Tot pe un sezon dar cu opțiune de prelungire pe încă un campionat, în cazul promovării, au optat Adrian Poparadu, Alex Popovici, Marius Croitoru, din lotul vechi, precum și prima achiziție, atacantul Octavian Drăghici. În timp ce pe două sezoane sunt valabile înțelegerile cu George Neagu (ex-Gaz Metan), Cătălin Vraciu (SC Bacău) și Daniel Vădrariu (Dunărea Călărași).

Timișorenii l-au pierdut pe Dragoș Dragalina, conform oradetimis.ro, dar îl au în pregătire pe Alin Ignea. La ACS Poli e așteptat și fundașul Alin Șeroni, care ar reveni după experiența de la Speranța Nisporeni în Republica Moldova. De asemenea bănățenii urmăresc mai multe piste pentru întărirea buturilor. Conform aceleiași surse ACS Poli a renunțat la stagiul în afara țării din cauza problemelor financiare.

Conducerea lui ACS Poli așteaptă în continuare lămurirea situației Rapidului, echipă pe al cărei loc ar putea juca în Liga I. În ultimele zile însă giuleștenii au reușit să parafeze mai multe înțelegeri pentru a primi un răspuns favorabil pe 1 iulie în legătură cu participarea în elită.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.