ASU Politehnica vizează o variantă SURPRIZĂ pentru mărirea bugetului. Cum ar putea...

ASU Politehnica vizează o variantă SURPRIZĂ pentru mărirea bugetului. Cum ar putea arăta tricourile alb-violeților în Liga a II-a FOTO

2
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica, din nou pe ”Dan Păltinișanu”
ASU Politehnica va juca mai mult ca sigur pe ”Dan Păltinișanu” în B

ASU Politehnica ar putea avea unul dintre cele mai mici bugete din Liga a II-a, iar suporterii alb-violeți sunt îngrijorați, dar își păstrează totodată optimismul. Pe lângă alte posibile soluții avansate, susținătorii nou promovatei s-au pus de acord ca clubul să intre în concurs de proiecte pentru a obține finanțare inclusiv de la Consiliul Local Timișoara.

Conducerea grupării susținute de suporteri a ajuns la concluzia că pentru a nu exista probleme în noul sezon de Liga a II-a ASU Poli are nevoie de un buget de circa 600.000 de euro. Vestea bună e că alb-violeții au deja asigurați mai bine de jumătate din bani. Aceștia provin din sponsorizări, încasări din cotizații și de la meciuri ori vânzările de produse proprii.

Totuși, pentru că nu vor să riște să ajungă pe minus, salariile oferite de club nu sunt mari, prin urmare lotul pregătit de Sorin Brîndescu ar putea fi lipsit de nume consacrate în ligile superioare, jucătorii cu care s-a ajuns la o înțelegere fiind preponderent tineri de perspectivă. Una dintre variantele de atragere a noilor ținte e legată de capitolul prime. Astfel, deși salariile sunt mici pentru Liga a II-a clubul va premia jucătorii cu câte 200 lei pentru fiecare punct obținut. „Vestea că plătim totul la timp circulă”, spun optimiști reprezentanții echipei.

Vinerea trecută, la Adunarea Generală a Membrilor Cotizanți, s-au dezbătut și alte variante de finanțare. Echipa suporterilor va avea parte de noi sponsori, dar și de mai multă susținere din partea membrilor cotizanți. Card-urile anuale vor fi mai scumpe și s-a vorbit de varianta „Platinum”, pentru cei care vor contribui mai mult. S-a stabilit în principiu și costul biletelor la jocurile de pe teren propriu, care vor fi foarte probabil pe „Dan Păltinișanu”.


Astfel, intrarea generală va costa 10 lei. Nu e exclusă nici posibilitatea unui contract individual TV cu RCS & RDS (Digi Sport).

O altă opțiune asupra căreia suporterii s-au pus de acord e cea legată de finanțarea de la autoritățile publice locale și județene. ASU Politehnica, fiind acum o echipă reprezentativă a Timișoarei la nivelul B-ului, speră să acceseze sume de la CJ Timiș și CL Timișoara în urma concursurilor de proiecte. Bineînțeles clubul își va păstra autonomia indiferent dacă aceste sume sosesc sau nu. „E până la urmă o oportunitate. Nu ar fi drept să nu încercăm să obținem bani pentru munca noastră”, ne-a spus Marius Cociu, managerul sportiv al lui ASU Poli.

Tricouri noi în noul mall

Un capitol forte încă din Liga a V-a, merchandising-ul se dorește a fi punct forte și acum. ASU Politehnica va stabili curând design-ul noului kit pentru Liga a II-a. Variantele propuse au „răsărit” pe forumul suporterilor. Timișorenii vor păstra deja tradiționalele dungi orizontale violete, dar vor exista modele noi. O opțiune e cu „zimți”, alta e cu un design special ce amintește de ultrașii „casual” (foto 2, jos).

Există posibiltatea ca noile tricouri, alături de celelalte produse marca ASU Poli, să fie vândute și într-un spațiu din noul mall din Calea Șagului, devenit partener oficial al echipei. Până acum suporterii puteau să achiziționeze tricouri, calendare și alte obiecte specifice doar la jocurile favoriților sau prin intermediul shop-ului online, unul care va fi și el „updatat”.

ASU Poli kit (2) ASU Poli kit (1)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.