Bănățenii, cei mai mari consumatori de bere din țară. Ce mai spune...

Bănățenii, cei mai mari consumatori de bere din țară. Ce mai spune un studiu prezentat de Asociația Berarii României

1
DISTRIBUIȚI

13552612_1173631209360855_497530270_nBănățenii sunt unii dintre cei mai mari băutori de bere din România. Un studiu realizat de GfK și prezentat de Asociația Berarii României arată că 3 din 4 bănățeni cred că berea aduce prietenii și familia laolaltă, aproape 70% din ei susținând totodată că este o băutură care se potrivește perfect oricărei ocazii, fiind preferată în egală măsură de bărbați și femei.

„Fabricată din ingrediente naturale, modernă și contemporană, berea se potrivește perfect stilului de viață actual al locuitorilor Banatului, reprezentând un adevărat liant social; spiritul său convivial îi aduce pe cei dragi împreună, completând perfect momentele pe care le petrecem alături de familie și prieteni”, a declarat Ciprian Dragoș Sandu, secretarul general al Asociației Berarii României.

Chef Viorel Copolovici01

Ce mai cred bănățenii despre bere? Mai mult de jumătate consideră că e băutura perfectă în cadrul oricărui meniu.


Când vine vorba de bere fără alcool, bănățenii, în proporție de 45% consideră că este o bună alternativă la băuturile non-alcoolice.

1 COMENTARIU

  1. Cata vreme e facuta fara porumb, e ok !!!!

    De aia beau doar adusa direct „de afara”. Si imi iese si mai ieftin 🙂

    Beti numa laturi gen Timisoreana, Ursus etc…. Zeama de porumb. Singura care se lauda ca nu e facuta cu porumb e Skol-ul… poate o fi adevarat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.