Bucurie pentru aproximativ 100.000 de elevi din Timiș: astăzi este ultima zi...

Bucurie pentru aproximativ 100.000 de elevi din Timiș: astăzi este ultima zi de cursuri înainte de vacanța de vară. Cu ce surprize vine noul an școlar

0
DISTRIBUIȚI

vacanta

Bucurie mare pentru aproximativ 100.000 de elevi care învață în unitățile de învățământ din județul Timiș. Astăzi este ultima zi de cursuri înainte de vacanța de vară.


De altfel, în această săptămână elevii nu au prea mai făcut ore, ci în școli au avut loc festivitățile de premiere și serbările.

Reprezentanții Ministerului Educației anunță că noul an școlar ar putea veni cu câteva noutăți. Astfel, programul național „Școala Altfel” ar putea fi extins, în două etape: la începutul anului școlar (12 – 14 septembrie) și în interiorul anului școlar, pe durata a cinci zile consecutive, la alegerea școlilor. Prima etapă va fi fără lecții, destinată acomodării elevilor şi a profesorilor cu programul şcolar şi cu procesul de predare-învăţare.

Nu toți elevii se pot bucura de vacanță. Săptămâna viitoare, aproape 4.500 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Timiș susțin Evaluarea Națională, iar în data de 4 iulie încep probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.