CARDIOTIM, un spital privat din Timișoara în care medicii au grijă de...

CARDIOTIM, un spital privat din Timișoara în care medicii au grijă de inima ta. Cum arată saloanele de lux în care sunt internați pacienții și ce proceduri medicale complexe sunt realizate (P)

0
DISTRIBUIȚI
cardiotim
CARDIOTIM, spitalul privat din Timișoara care are grijă de inima ta.

Persoanele din vestul țării – și nu numai – care suferă de diferite afecțiuni cardiace și s-au săturat să aștepte perioade lungi pentru a beneficia de un serviciu medical la stat au o nouă alternativă: de anul trecut, la Timișoara funcționează CARDIOTIM, un spital privat de cardiologie, în cadrul căruia medici cu vastă experiență profesională îi pot trata pe pacienți în cele mai bune condiții.

CARDIOTIM oferă servicii medicale cardiologice, pornind de la consultații în ambulator – în trei cabinete medicale funcționale în Timișoara, Lugoj și Caransebeș – până la intervenții cardiovasculare intraspitalicești de maximă complexitate, în cadrul Spitalului din capitala Banatului. Toate acestea se realizează cu ajutorul unei aparaturi de ultimă generație, iar bolnavii care ajung să fie internați în acest spital privat au parte de condiții de lux.

Printre procedurile diagnostice și intervenționale realizate la Spitalul CARDIOTIM se numără angiografii coronariene și periferice, angioplastii coronariene cu implant de stent farmacologic activ/pasiv, angioplastii periferice cu stentare, embolizări, implant de stimulator cardiac, implant de defibrilator cardiac sau terapii de resincronizare cardiacă.

13578857_10204678047030666_2134052275_n

Pacientă internată la CARDIOTIM: „Sunt mulțumită de personal și de curățenie”

M.I. are 70 de ani și, în aceste zile, este internată la Spitalul CARDIOTIM din Timișoara, str. Franyo Zoltan nr. 6. În urmă cu patru ani, a fost operată pe inimă și trebuie să vină regulat la consultații sau pentru a beneficia de diferite proceduri medicale. Femeia povestește că a ales CARDIOTIM în detrimentul unui spital de stat pentru că a avut încredere în competența profesională a doctorului Slovenski, mentalitatea personalului este alta și condițiile de cazare în Spital sunt deosebite. „Sunt foarte mulțumită de felul în care se poartă personalul și de curățenie. Personalul de la CARDIOTIM îți ridică moralul și asta face foarte mult pentru bolnav, iar dl. doctor a devenit, în timp, un apropiat în care am foarte multă încredere”, ne-a declarat pacienta.

„Spitalul CARDIOTIM dispune de 10 paturi, repartizate în 7 saloane, respectiv o unitate de terapie intensivă pentru monitorizarea pacientilor critici. Toate saloanele beneficiază de aparatură modernă de supraveghere continuă a parametrilor vitali, respectiv de un sistem integrat de monitorizare continuă a pacienților internați. Fiecare salon este modern mobilat și dispune de grup sanitar propriu cu duș, instalație de climatizare, TV cu cablu, telefon, internet wireless”, ne-a declarat dr. Sașa Pleascar, directorul CARDIOTIM.

13563724_10204678038190445_1060573690_n

„La CARDIOTIM, medicii manifestă înțelegere și compasiune pentru pacienți”

Milovan Slovenski, medic primar cardiolog cu competență în cardiologie intervențională și director medical al CARDIOTIM, a precizat că, atât în cele trei cabinete medicale, cât și în Spital, își desfășoară activitatea medici tineri alături de cardiologi renumiți.


Cei din urmă au dobândit experiență în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara și în spitale prestigioase din străinătate.

„Adresabilitatea este din ce în ce mai mare. Auzind de calitatea muncii noastre, oamenii apelează la noi. Am demarat procedura de a încheia un contract cu Casa de Sănătate, pentru a putea oferi pacienților servicii decontate. La nivel de prețuri, stăm mult mai bine față de orice spital de stat. Se observă o creștere a numărului pacienților care aleg serviciile private, pentru că spitalele de stat sunt supraaglomerate și apar liste de așteptare. Sunt pacienți care doresc să rezolve o problemă medicală mult mai rapid. De ce să alegeți CARDIOTIM? Pentru că această clinică reunește medici cu experiență, entuziaști, bine pregătiți, care manifestă înțelegere și compasiune pentru pacienți”, a concluzionat doctorul Slovenski.

Cele trei cabinete medicale CARDIOTIM sunt deschise în:
– Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 25 – programări la 0745-030792;
– Lugoj, str. Bucegi nr. 11 – programări la 0256-353543;
– Caransebeș, str. Libertății nr. 41 – programări la 0355-429119.
Informații suplimentare despre serviciile medicale oferite în cadrul Spitalului CARDIOTIM din Timișoara pot fi obținute la numerele de telefon 0256-220660 și 0752-260006.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.