Concert acustic şi electric alături de „Axl Rose al Timişoarei“. Vezi când...

Concert acustic şi electric alături de „Axl Rose al Timişoarei“. Vezi când va avea loc recitalul Implant Pentru Refuz

0
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz va susţine un concert acustic şi electric la Timişoara
Implant pentru Refuz va susţine un concert acustic şi electric la Timişoara

Muzicienii timişoreni care alcătuiesc formaţia Implant Pentru Refuz pregătesc de zor un album acustic, care a fost înregistrat în timpul concertului pe care artiştii l-au susţinut la începutul lunii octombrie a anului trecut, în cadrul seriei de evenimente derulate în cadrul expoziţiei Atoms Vectors Pixels Ghosts, semnată The Designers Republic, care s-a desfăşurat în curtea interioară a cafenelei D’arc, în spaţiul numit Piaţa Unirii Cinci.

Până la lansarea acestui disc, care va avea loc în curând, timişorenii revin în faţa publicului local cu un concert care va avea loc joi 30 iunie, de la ora 21.00, La Căpiţe, unde publicul va avea ocazia să-l vadă pe solistul trupei Implant Pentru Refuz, Octavian Horvath „Vita“ în postură de „Axl Rose al Timişoarei“.


Noua poreclă a timişoreanului născut în Periam, a venit din partea fanilor, în urma faptului că acesta a suferit o dublă factură la picior şi este imobilizat în ghips timp de cinci săptămâni. Exact ca şi legendarul solist Axl Rose, care a cântat anul acesta alături de AC DC cu piciorul în ghips, „Vita“ va apărea în faţa fanilor cântând pe un scaun. Din cauza accidentării solistului, şi celelalte concerte ale timişorenilor din perioada următoare vor avea parte de acelaşi „setup“.

Anul trecut, trupa alcătuită din Octavian „Vita” Horvath – voce; Valentin „Freaky” Popescu – chitară; Răzvan „Meshu” Nicov – chitară; Czifrak „Pista” Stefan – bas şi Alexandru Hera – tobe a editat albumul „Cartography”, care a fost scos şi pe vinil, disc ce a văzut lumina zilei în urma unei campanii de crowdfunding.

Biletele pentru concertul de joi costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.