Concerte de neuitat la cea de-a doua ediţie a Revolution Festival. Solista...

Concerte de neuitat la cea de-a doua ediţie a Revolution Festival. Solista trupei Skunk Anansie a plonjat în public FOTO si VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-970982463">
Solista trupei Skunk Anansie a plonjat în public, la Revolution Festival
Solista trupei Skunk Anansie a plonjat în public, la Revolution Festival. Foto: Petru Cojocaru

În ciuda previziunilor meteo nefavorabile, vremea a ţinut cu miile de „revoluţionari“ care au asistat la cea de-a doua ediţie a Revolution Festival, eveniment organizat la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara care a adus în faţa spectatorilor o serie de concerte, DJ seturi şi multă distracţie.

Cea de-a doua zi a festivalului a pornit la drum cu BIO, un comeback mult aşteptat de iubitorii de rock, recitalul trupei alcătuite din Valentin Popescu „Freaky“, Horea Crişovan, Gabi Szorad, Ştefan Czifrak şi Florin Cvaşa „Flocea“ fiind primit cu aplauze sincere de cei aflaţi în faţa Music Guru, scena principală a evenimentului. După ei, scena a fost acaparată de bucureştenii de la Mono Jacks şi de una din cele mai populare trupe din Croaţia, Hladno Pivo. Concertul acestora a fost pentru mulţi spectatori una din cele mai plăcute surprize ale festivalului, rock-ul lor cu influenţe  Ramones, Sex Pistols, Motörhead şi pe alocuri Judas Priest fiind foarte bine primit de public. Planet Of Zeus au reuşit să „ţină“ lumea la scena mare până la apariţia headlinerilor de la Skunk Anansie. Din cauza faptului că TIR-ul care conţinea echipamentele tehnice ale trupei a fost „întârziat“ la vamă, show-ul acestora a început cu o mică întârziere, dar solista Skin a reuşit să fie în centrul atenţiei încă de la prima piesă, făcând „crowdsurfing“, spre deliciul spectatorilor aflaţi în faţa scenei. Concertul Skunk Anansie a fost unul fără cusur şi fanii trupei au avut parte de o seară memorabilă, la un moment dat solista cântând chiar şi din mijlocul publicului. După recital, membrii trupei au postat un mesaj pe Facebook în care au lăudat publicul din Timişoara. „Revolution Festival a fost minunat. Timişoara este un oraş frumos”, au transmis, declarând despre oamenii de aici să sunt „great”.

Noaptea a continuat cu spectacolele oferite de Maxim (The Prodigy) care a venit alături de Cianna Blaze şi Tobyone, iar timişoreanul Dudu, deşi a mixat după ora 3 a dimineţii, a avut parte de un succes deosebit. Unul din headlinerii scenei Electrix Apex, John Digweed nu a mai venit la Timişoara, „din cauze de probleme de familie“ (după cum a anunţat acesta pe Facebook). Atmosfera de la această scenă a fost întreţinută de Iorgovan, Dobrikan, Reboot şi Francesca Lombardo. Printre numele care au evoluat la scena Xtreme Music s-au numărat Crimena, Kolac, Umbre Zidite, Negură Bunget, Guardians Of Time şi Arc Gotic. Dincolo de scenele „dedicate“ diverselor stiluri muzicale, de un deosebit succes s-a bucurat Circo Panico, zona de distracţie aflată în vecinătatea oraşului utopic Lunatica. După mai multe reprezentaţii de circ, sâmbătă noaptea aici au cântat şi Eugen The Cat, o trupă austriacă de jazz, swing, electronica şi glitch hop, recitalul lor fiind unul care a fost „cireaşa de pe tort“ pentru mulţi dintre cei aflaţi la faţa locului. Una peste alta, cea de-a doua ediţie a Revolution Festival le-a oferit miilor de timişoreni o experienţă de neuitat, evenimentul fiind un real succes.

Foto: Petru Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.