CRIMĂ cu iz politic în Banat: un pesedist și-a lovit mortal un...

CRIMĂ cu iz politic în Banat: un pesedist și-a lovit mortal un adversar și a ajuns în stare gravă la spital. Care a fost motivul conflictului

0
DISTRIBUIȚI

pumn

Un om a murit și un altul se află în stare gravă la spital după un conflict cu iz politic.

Totul s-a petrecut aseară, într-un bar din comuna cărășeană Domașnea, unde ieri a avut loc constituirea consiliului local din localitate. Conform protocolului de la nivel județean dintre PSD și PMP, funcția de viceprimar trebuia să revină celor din partidul lui Traian Băsescu.


Inițial, social-democrații și-au numit un viceprimar al lor, însă într-un final, după multe discuții, cei de la PMP au obținut funcția.

Disputele pe tema viceprimarului au continuat și în barul unde se aflau Grigore Galescu, fost consilier local independent, și pesedistul Mihai Benghia. Pe fondul consumului de alcool, spiritele s-au inflamat când discuția a ajuns la alegerile din consiliul local, iar Galescu și-a manifestat bucuria că PSD-ul nu a reușit să ia postul de viceprimar, lucru care l-a iritat pe Benghia. Din informațiile de până acum reiese că pesedistul l-a lovit cu pumnul, din lateral, în cap, pe oponent. Victima a fost transportată cu ambulanța la Caransebeș, dar a decedat. Nici agresorul nu a scăpat mai ușor, fiind înjunghiat în zona abdominală. Acesta a fost operat și se află în stare critică, iar autorul atacului este momentan necunoscut.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin și polițiștii serviciului Omoruri au început ancheta și fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.