Cristi Bărbuț și-a găsit echipă în Liga I. Cu ce se va...

Cristi Bărbuț și-a găsit echipă în Liga I. Cu ce se va alege ACS Poli în urma înțelegerii

0
DISTRIBUIȚI

acs poli - chiajna (6)

”Vitezistului” timișorean în vârstă de 21 de ani i-a fost până la urmă găsită o destinație în Liga I. După ce pistele Dinamo și Astra au căzut, Cristi Bărbuț va evolua în sezonul următor la Pandurii Tg.


Jiu
sub formă de împrumut. Dacă gorjenii vor să-l păstreze definitiv pe mijlocașul dreapta bănățean ei vor trebui să achite 100 de mii de euro lui ACS Poli până în 31 ianuarie 2017.

Informația legată de înțelegerea lui Bărbuț cu Pandurii a apărut pe digisport.ro și a fost confirmată de președintele timișorenilor. ”E adevărat. Bineînțeles noi ne dorim ca banii să vină cât mai repede pentru a plăti din datorii”, a spus Ioan Miculaș pentru PRESSALERT.ro. Pentru aripa dreaptă a bănățenilor a mai existat și varianta FC Voluntari.

Cristi Bărbuț e cotat la 400 de mii de euro de site-ul transfermarkt.de. El a marcat un gol în 30 de apariții în sezonul trecut al Ligii I. În cazul în care mutarea devine definitivă întreaga sumă (100 de mii de euro) va intra în conturile clubului, dacă acestea nu vor fi blocate.

ACS Poli a ajuns deja la un acord în această vară cu Octavian Drăghici. De asemenea, pe doi ani de zile, cu clauze, vor semna și Cătălin Vraciu (Bacău) și Daniel Vădrariu (Călărași).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.