Directorul Horticultura, invitat la testul poligraf de tânărul pe care l-a ameninţat...

Directorul Horticultura, invitat la testul poligraf de tânărul pe care l-a ameninţat cu bătaia. Cu ce ar minţi Drăgilă

2
DISTRIBUIȚI

andrei dragila

Amenințări cu bătaia și răspunsuri cu tentă jignitoare, de asta a avut parte, acum câteva zile, un tânăr din Timișoara, care l-a surprins pe directorul Horticultura SA, Andrei Drăgilă, cu mașina într-o zonă pietonală. „De la mă-ta” a fost răspunsul pe care Radu Lupașcu l-a primit atunci când l-a întrebat pe Drăgilă de unde a avut bani să își cumpere un BMW X5. Trebuie spus că tânărul nu s-a lăsat, filmând incidentul și postândul-l pe Facebook. Așa cum era de așteptat, reacția directorului Horticultura a stârnit nemulțumirea internauților care s-au plâns că nu este normal ca unii oameni să fie protejați de lege, doar pentru că dețin anumite funcții.


De cealaltă parte, Drăgilă a explicat pentru PRESSALERT.ro că în dimineața în care a avut loc incidentul se deplasa spre o locație unde mai mulți copaci fuseseră doborâți de furtună și că ceasul era abia 9.20, accesul cu mașina fiind permis în zonă până la ora 9. Directorul a explicat că a fost agresat de cetățean și că nu a avut o altă soluție decât să îi răspundă cu injurii, pentru a putea părăsi zona.

Lupașcu însă a trimis pe adresa redacției noastre o dezmințire. Tânărul susține că
„1) Nu m-am atins o data de persoană sau mașină dânsului
2) Am înțeles din articole ale colegilor dumneavoastră de breaslă că ar există derogări la restricțiile de circulație din zonă pietonală, dar care nu sunt valabile decât înaintea orei 9AM; întreg episodul a avut loc vinerea trecută după 9:20 (iar asta se poate demonstra foarte ușor prin timestamp-ul fișierului video)
3) Nu „au venit oamenii să îi spună să mă lase în pace”; am numărul de telefon al domnului pe care îl auziți în fundal la finalul înregistrării și care s-a oferit să fie martor la nevoie
4) Mașină despre care dânsul declară că e „achiziționată în urmă cu mai multe luni” circulă cu numere provizorii
Și în final, am o provocare pentru domnul Dragila: ne supunem amândoi unui test poligraf …cel care îl pică își face bagajele și se cazează pentru următorii 5 ani (și sunt indulgent) la penitenciarul Popă Șapca, nu înainte de a acceptă un audit al Fiscului în urmă căreia să-i fie confiscată averea ce nu poate fi justificată prin veniturile declarate”.

2 COMENTARII

  1. Salutare,
    Sunt un om normal care nu suport tupeul si nesimtirea celor de la putere….de aici pana sa vina toti pierde vara sa faca pe lunii moralisti este cale lunga.
    Cand vine un ciudat si te filmeaza din 2 metri si mai face si pe desteptul cu tine este normal sa nu reactionezi prea bine….fara doar si poate reactie celui de la horticola este deplasata….dar acum sa o luam si pe partea cealalata. Nu a dat in cap la nimeni, fiecare dintre noi mai forteaza un galben, mai parcheaza pentru cateva minute airea….ar trebui sa fim rastingniti toti pentru ca asa vrea un ‘ciudat?’. Am inteles ai prins pe camera cea mai mare ilegalitate din tara asta, dar sincer ti-as recomanda sa mergi sa-ti faci un control la cap daca vrei sa trimiti pe cineva la puscarie pentru 5 ani ca a intrat pe un interzis.

  2. Zahane esti ca dragila,ba chiar mai rau,uite asa mergem,, inainte”unii fura cu nerusinare ,iar altii lingai ii ridica in slavi.LA rau toti sunt gramada ,iar cand cineva ,,pierde vara”in creierul tau arata realitatea si abuzul,nu e bine…iar despre cei 5 ani ,ar fi bine sa citesti corect sensul in care s-au propus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.