Dugulescu, susţinut de PSD pentru funcția de viceprimar la Timişoara. Grindeanu despre...

Dugulescu, susţinut de PSD pentru funcția de viceprimar la Timişoara. Grindeanu despre Robu: „Cred că e bine să revină cu picioarele pe pâmânt”

0
DISTRIBUIȚI

dugulescu1

PSD Timiş a decis: nu vrea să aibă viceprimar în Timişoara însă, în urma alianţei recent perfectate cu ALDE şi PMP, îl va susţine pe PMP-istul Marius Dugulescu pentru a ocupa postul de secund al lui Nicolae Robu.

„Indiferent dacă vom decide cu colegii din PMP şi ALDE că vom intra sau nu în plen, PSD nu doreşte să intre în noul executiv chiar dacă putem să facem o nouă majoritate, iar cele nouă voturi ale consilierilor locali PSD din CL Timişoara merg să îl susţină pe Marius Dugulescu ca viceprimar al municipiului Timişoara. Depinde cum vom putea forma o majoritate. Dar vă asigur de un singur lucru. Că ceea ce a însemnat opoziţie în Consiliul Local până acuma la Timişoara şi de care s-a plâns domnul Robu că este grup împotriva Timişoarei, este «pistol cu apă» faţă de ceea ce se va întâmpla în următorii patru ani, atâta timp cât domnul primar nu o să îşi schimbe comportamentul şi modul de a face administraţie, de a aduce proiectele de cosiliu local la timp, de a respecta legea – pentru că nu se respectă legea la consiliul local cel puţin în ceea ce înseamnă şedinţele de consiliu local, transparenţa în actul decizional – iar lucrurile astea nu le vom mai accepta”, a declarat astăzi Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş.

Acesta a comentat şi pe marginea declaraţiilor făcute recent de primarul Nicolae Robu, care a promis că un viceprimar impus de PSD nu va face mai mult decât să approvizioneze primăria cu pixuri şi hârtie igienică. „Un alt exemplu de a înţelege cum înţelege domnul Robu să facă adminstraţie.


Eu l-aş ruga frumos pentru binele şi sănătatea domniei sale să respecte legea. În ceea ce înseamă atribuţiile pe care le dai viceprimarilor şi tot ceea ce înseamnă actul administrativ într-o unitate aadministrativ-teritorială nu există cum vrea pixul primarului. Mai există şi o organigramă care este votată de către consiliul local, mai există lege. Acea declaraţie pe mine m-a uimit, depăşeşte cu mult cadrul legal al statului de drept din România. Eu cred că e bine să revină cu picioarele pe pâmânt”, a mai spus Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.