Emoții și pentru absolvenții de clasa a VIII-a din județul Timiș. Câți...

Emoții și pentru absolvenții de clasa a VIII-a din județul Timiș. Câți elevi susțin Evaluarea Națională și care este calendarul examenului

0
DISTRIBUIȚI

evaluare-nationala

Și absolvenții clasei a VIII-a intră în focul examenelor, după liceeni. Luni, 27 iunie, se dă startul probelor scrise din cadrul Evaluării Naționale. Examenele vor fi susținute de aproape 4.500 de elevi care au terminat clasa a VIII-a în unitățile de învățământ din județul Timiș.

Calendarul Evaluării Naționale

Inspectoratul Școlar Timiș anunță că, în total, la Evaluarea Națională, s-au înscris 4.497 de candidați, doar trei fiind din promoții anterioare.


Probele scrise vor fi susținute în 47 de centre de examen din întreg județul Timiș, iar sălile vor fi dotate cu camere de supraveghere.

Luni, candidații înscriși la Evaluarea Națională susțin proba scrisă la Limba și Literatura Română, marți, 28 iunie, are loc proba scrisă la Limba și Literatura Maternă, iar miercuri, 29 iunie, se desfășoară proba scrisă la Matematică. Afișarea primelor rezultate se va realiza în data de 1 iulie, până la ora 16.00, contestațiile pot fi depuse în aceeași, între orele 16.00 – 20.00, iar rezultatele finale după contestații vor fi afișate în 5 iulie. În data de 8 iulie se dă startul înscrierii la liceu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.