Formaţia timişoreană Blackjack a dus rock-ul metal în Piaţa Centrală din Lipova....

Formaţia timişoreană Blackjack a dus rock-ul metal în Piaţa Centrală din Lipova. Cum a fost primit concertul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-900192376">
Formaţia Blackjack a susţinut un concert în cadrul festivalului Street Of Folk Rock din Lipova
Formaţia Blackjack a susţinut un concert în cadrul festivalului Street Of Folk Rock din Lipova

Formaţia timişoreană Blackjack a susţinut un concert în cadrul festivalului Street Of Folk Rock, care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute la Lipova, unde au mai cântat pe parcursul a două zile şi Trupa De Serviciu, Twenty Times Stone, Marius Baţu, Ducu Bertzi, Mihai Henţ, Pavel Filipaş, Nova Band, Mario Cover Unit şi Mircea Vintilă.

„A fost foarte frumos şi foarte ciudat în acelaşi timp. Am avut parte de o reacţie faină a spectatorilor aflaţi la concert. Unii nea-u zis «E foarte fain ceea ce cântaţi dar ce muzică e asta?».  După concert am aflat că suntem prima trupă de rock/metal ce a cântat în Piaţa Centrală a oraşului Lipova. Cred că un pic am reuşit să schimbăm sau să reformăm ideea de muzică rock la Lipova. Chiar dacă noi suntem din Timişoara, din păcate cele mai multe solicitări pentru concerte vin din Arad. Mai aşteptăm zona Timişoara şi Reşiţa“, ne-a declarat basistul trupei Adi Niţulescu.

După o pauză de un an datorată unor schimbări de componenţă, muzicienii timişoreni care alcătuiesc trupa Blackjack pregătesc de zor albumul lor de debut. Recent, formaţia a susţinut un concert în clubul Daos din Timişoara, în deschiderea celor de la Trooper, una dintre cele mai vechi trupe de rock încă în activitate, care se află într-un turneu aniversar care marchează împlinirea a 20 de ani de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.