Comisari de la Garda de Mediu discută cu patronii din Timiș despre...

Comisari de la Garda de Mediu discută cu patronii din Timiș despre protecția mediului și gestionarea deșeurilor. Când are loc seminarul gratuit

0
DISTRIBUIȚI
gestionarea deșeurilor
Gestionarea deșeurilor, un subiect important

Firmele din județul Timiș interesate să afle mai multe despre protecția mediului, gestionarea deșeurilor, dar și despre ce spune legislația în vigoare sunt așteptate să participe la un nou seminar gratuit, la Timișoara. Acțiunea este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș și are loc în data de 27 iunie, de la ora 09.00, la sediul CCIAT.

Seminarul are ca temă „Responsabilități în domeniul protecției mediului în conformitate cu legislația în vigoare” și se va desfășura sub forma unei sesiuni de întrebări-răspunsuri.


„Pentru ca prezentarea să fie personalizată pe speţele specifice companiilor participante, acestea sunt invitate să transmită o listă a cazurilor cu care se confruntă în practică şi care ar dori să fie abordate pe parcursul seminarului”, transmit organizatorii acțiunii.

Vor răspunde întrebărilor participanților Mariana Lorinczi, comisar șef Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, și Lavinia Alina Călușeru, comisar superior Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș. Participarea este gratuită pe baza invitației. Termenul de înscriere și transmitere a spețelor este 24 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.