Îmbrățișări gratuite oferite de voluntari trecătorilor din centrul Timișoarei. Care a fost...

Îmbrățișări gratuite oferite de voluntari trecătorilor din centrul Timișoarei. Care a fost scopul și ce sărbătorim astăzi FOTO

0
DISTRIBUIȚI
imbratisari gratuite
Timișorenilor le-au fost oferite îmbrățișări gratuite.

Zeci de timișoreni care au au trecut, astăzi, între orele 12.00 și 14.00, prin centrul orașului au avut parte de o surpriză plăcută. Două voluntare din cadrul Asociației „Fluturele Visător” le-au oferit oamenilor…îmbrățișări gratuite. „Înarmate” cu două foi pe care era scris „Free Hugs” (n.r. îmbrățișări gratuite), cele două tinere au încercat să aducă zâmbete pe chipul timișorenilor și să însenineze ziua trecătorilor.

„Îmbrățișările și zâmbetele sunt gratis”

Nu puțini trecători au fost reticenți când au auzit propunerea voluntarelor, dar cei care au acceptat, le-au îmbrățișat cu drag pe tinere și au apreciat gestul lor. Ediția cu numărul trei a acțiunii „Hug Day” a avut loc cu ocazia Zilei Internaționale a Îmbrățișărilor.

imbratisari gratuite

Evenimentul a avut loc în 50 de orașe din Slovacia și alte zece orașe din Europa, printre care și Timișoara. „Scopul acestuia este acela de a aduce zâmbete și îmbrățișări acolo unde este nevoie de ele, pentru a nu uita valoarea acestor gesturi.


Răspândirea evenimentului „Hug Day” arată lumii că o îmbrățișare poate ajuta oamenii să depășească mai ușor stresul zilnic. Totul în lume are un preț, dar îmbrățișările și zâmbetele sunt gratis”, transmit reprezentanții Asociației „Fluturele Visător” din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.