INEDIT Reprezentanți ai instituțiilor statului oferă gratuit consultanță antreprenorilor în cadrul unui...

INEDIT Reprezentanți ai instituțiilor statului oferă gratuit consultanță antreprenorilor în cadrul unui birou unic, deschis la Timișoara. Cum va funcționa

0
DISTRIBUIȚI
CCIAT Timiș a inaugurat un birou unic, la Timișoara.
CCIAT Timiș a inaugurat un birou unic, la Timișoara.

Antreprenorii din județul Timiș nu mai trebuie să alerge de la o instituție la alta în cazul în care au nevoie de informații. Astăzi, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a deschis un „Birou Unic” în cadrul căruia 11 reprezentanți a diferite instituții ale statului vor oferi patronilor interesați consultanță și informații primare specifice. Metodologia de lucru a Biroului Unic constă în prezența câte unui reprezentant al fiecărei instituții partenere, săptămânal, în fiecare zi de marți, în intervalul orar 09.00-12.00. Biroul Unic și-a deschis oficial porțile astăzi și va funcționa la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

„În cadrul Acordului de Colaborare încheiat cu Instituţia Prefectului Judeţul Timiş, CCIAT a derulat în cursul primului semestru al anului 2016 un număr de 9 seminarii de instruire și informare a agenților economici, pe tematici de interes, acțiuni care au reunit peste 1.300 de agenți economici. Având în vedere succesul de care s-au bucurat aceste seminarii în rândul agenților economici timișeni, CCIA Timiș împreună cu instituțiile partenere au convenit înființarea unei structuri menită să contribuie la facilitarea dialogului cu mediul de afaceri local și regional”, a declarat Florica Chiriță, directorul general CCIA Timiș.

Printre cei prezenți la festivitatea de deschidere a evenimenului s-a numărat și primarul Nicolae Robu, care a ținut să le reamintească antreprenorilor prezenți la acțiune că nu are de gând să crească taxele și impozitele.


„Ne mândrim că în Timișoara economia merge atât de bine încât nu avem șomaj. Este bine că s-a înțeles cât de important e să existe un cadru bun pentru afaceri”, a mai precizat Nicolae Robu.

Instituțiile care vor trimite câte un reprezentant, săptămânal, în fiecare marți, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara pentru a sta de vorbă cu antreprenorii sunt: Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Timiș; Agenţia pentru Protecţia Mediului Timiş; Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara; Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest Timiș; Direcţia Agricolă Județeană Timiș; Direcţia Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara; Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș; Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiș; Inspectoratul de Poliţie Județean Timiş / Serviciul Investigarea Criminalității Economice; Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”al Județului Timiș; Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș; Primăria Municipiului Timișoara / Biroul Autorizare Activități Comerciale și Gestiune Spații Publicitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.