Ion Daviţoiu s-a retras de pe lista cu consilieri judeţeni ALDE. Ce...

Ion Daviţoiu s-a retras de pe lista cu consilieri judeţeni ALDE. Ce funcţie va ocupa şi cine îi va lua locul

0
DISTRIBUIȚI
consiliul judetean timis (1)
Noul consiliu județean suferă deja modificări. Foto: Adrian Pîclișan

Schimbare în componenţa Consiliului Judeţean Timiş. Preşedintele executiv al ALDE, Ion Daviţoiu a depus, astăzi, actele prin care renunţă la postura de consilier judeţean.

Acesta a confirmat pentru PRESSALERT.ro că „în această dimineaţă am depus actele prin care renunţ la postul din Consiliul Judeţean Timiş.


Voi merge pe un post executiv în consiliu. Îmi voi păstra funcţia de la partid, dar deocamdată tot ce pot să vă spun este că, urmare a negocierilor, mi s-a propus să ocup o funcţie în executivul Consiliului Judeţean Timiş. O să vă ofer detalii zilele viitoare, după ce noua conducere va fi instalată”.

Amintim că miercuri seara ALDE, PSD şi PMP au semnat o alianţă pentru Consiliul Judeţean Timiş, astfel că preşedintele instituţiei va fi Sorin Grindeanu, şeful PSD, iar cei doi vicepreşedinţi ai CJ vor fi Roxana Iliescu de la PMP şi Traian Stancu de la ALDE. Deşi validarea consilierilor şi alegerea unui preşedinte al CJ Timiş trebuia să se facă joi, din cauza boicotului membrilor PNL, care nu s-au prezentat în plen, şedinţa nu a putut avea loc. Locul lui Daviţoiu în CJ Timiş va fi ocupat de Nistor Geană, fost consilier local ALDE. În ceea ce priveşte funcţia pe care Daviţoiu o va deţine, este posibil ca acesta să fie consilierul preşedintelui Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.