Mașină răsturnată după un accident cu mai multe automobile într-o intersecție din...

Mașină răsturnată după un accident cu mai multe automobile într-o intersecție din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

accident trei masini iosefin (2)

Un grav accident de circulație s-a petrecut astăzi pe una dintre străzile intens circulate din Timișoara. O mașină s-a dat peste cap și a ajuns cu roțile în sus în urma unui accident care a lăsat patru automobile avariate.

Incidentul s-a produs pe bulevardul Dragalina din zona Ioesfin, la fața locului fiind mobilizate echipaje de poliție, Ambulanță și Descarcerare.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Un șofer în vârstă de 32 ani nu s-a asigurat la ieșirea dintr-o parcare și a intrat în coliziune cu trei autoturisme care se deplasau regulamentar pe bulevardul General Ion Dragalina”, a transmis Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Șoferul care a provocat accidentul, aflat la volanul unui Seat, a lovit un autoturism Opel care se deplasa regulamentar pe banda întâi.


Acesta a fost împins pe banda a doua, unde a lovit un alt Opel care circula regulamentar, iar în urma impactului Seat-ul a lovit o a treia mașină aflată în apropiere.

Din fericire, în urma coliziunilor multiple s-au înregistrat doar pagube materiale, nicio persoană nefiind rănită. Șoferul vinovat a fost sancționat cu o amendă de 750 lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 60 de zile.

Foto: Andrei C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.