Mutare ”la înălțime” pentru BC Timișoara. Ce fost rival din lupta pentru...

Mutare ”la înălțime” pentru BC Timișoara. Ce fost rival din lupta pentru supraviețuire a devenit ”leu”

0
DISTRIBUIȚI
© Emanuel Titus Iliesi
Ionuț Drăgușin (nr. 14), în luptă contra BC Timișoara. Foto: Emanuel Titus Iliesi

BC SCM Timișoara a anunțat o nouă mutare la finele acestei săptămâni.


”Leii din Banat” se vor prezenta la startul noii stagiuni cu longilinul Ionuț Drăgușin printre achiziții. Fostul jucător al retrogradatei Gaz Metan Mediaș are foarte multe meciuri din postura de adversar alb-violeților și reprezintă al șaselea jucător confirmat în lotul pentru ediția 2016-17.

Pivotul de 2,21 metri reprezintă al treilea transfer și totodată al patrulea român din cei șase componenți care vor face sigur parte din echipa BCT-ului. Drăgușin (30 de ani) a semnat o înțelegere valabilă pe doi ani de zile cu ”leii”. În sezonul trecut a evoluat la Steaua și Gaz Metan, având medii cumulate de 11,2 puncte. Bucureșteanul a mai evoluat de-a lungul carierei la grupări precum Cuadripol Brașov, BCM U Pitești și SCM U Craiova.

Deocamdată lotul lui BC SCM Timișoara îi mai cuprinde pe Nikola Otasevic, Mladen Jeremic, Horațiu Covlescu, Zoran Milencovici și Georgian Păun. Până la startul sezonului ”leii” vor mai transfera trei jucători străini iar restul lotului va fi completat tot cu jucători autohtoni ca urmare a modificărilor de regulament în LNB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.