Muzica teatrului cu Cari Tibor: două concerte în aceeaşi zi, la Timişoara

Muzica teatrului cu Cari Tibor: două concerte în aceeaşi zi, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Cari Tibor susţine două concerte în aceeaşi zi la Timişoara
Cari Tibor susţine două concerte în aceeaşi zi la Timişoara

Cari Tibor, compozitor, pianist și inițiatorul unor dintre cele mai interesante proiecte artistice pe scena românească a ultimilor 20 de ani, revine la Timișoara cu două concerte de Muzica Teatrului într-o singură zi: sâmbătă, 25 iunie, de la ora 18.00, în Curtea cu Castan a Casei Artelor (str.


A. Pacha nr. 8), iar de la ora 22.00 la Taverna din Piața Badea Cârțan.

Formula acestor evenimente este, neîndoielnic, unică în peisajul muzical autohton, căci Cari Tibor (pian) va cânta împreună cu noua voce a Muzicii Teatrului, solista bosniacă Aida Sosic, cu acordeonistul bulgar Elijah Saint, cu violoncelistul maghiar Attila Szabó J și cu tobarul Grigore Teodorescu de la Opera Română din Timișoara. În 26 iunie, de la ora 20.00, Cari Tibor Project concertează în aceeași formulă la Arad, în Grădina Roșie (str. Pădurii nr. 24).

În cei 12 ani de la lansare, Muzica Teatrului a devenit un adevărat fenomen cultural, a generat un val uriaș de admiratori care-i urmărește itinerariul, peste 100 de artiști cântând alături de Cari Tibor în acest original proiect de autor. Repertoriul este alcătuit exclusiv din creațiile lui Cari Tibor, pe care autorul și-a dorit să le salveze de neantul uitării după ce spectacolele pentru care au fost scrise au pierit, lansându-le într-un circuit concertistic, viabil și evolutiv. Flexibil și foarte viu, Muzica Teatrului cuprinde muzici create pentru piese celebre precum Hamlet, Turandot sau Nevestele vesele din Windsor, piese compuse pentru spectacole posibile și cântece care au evadat din scenele pentru care au fost scrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.