Nicolae Robu anunță DICTATURA în Primăria Timișoara dacă nu vor fi numiți...

Nicolae Robu anunță DICTATURA în Primăria Timișoara dacă nu vor fi numiți viceprimarii săi. Vezi amenințările halucinante ale primarului

2
DISTRIBUIȚI

robu la poli07

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, promite că va tăia şi va spânzura în Primăria Timişoara dacă alianţele pentru obţinerea unei majorităţi nu merg cum vrea el şi dacă nu va reuşi să îl impună viceprimar pe Dan Diaconu.

Vă reamintim că, urmare a alegerilor locale din 5 iunie, PNL are 12 consilieri locali, PSD nouă, PMP doi, UDMR doi, ALDE unul, iar Adrian Orza deţine un post de consilier local ca independent. Pentru a avea o majoritate simplă în Consiliul Local Timișoara, PNL poate face o alianță cu UDMR sau PMP, partide care dețin câte doi consilieri în CL.

Ce sarcini anunţă Robu pentru viceprimarii PSD

Până acum, Robu a purtat negocieri cu UDMR pentru stabilirea unei majorităţi, însă primarul a declarat că nu va purta negocieri sub nicio formă cu reprezentantul PMP Timişoara, Marius Dugulescu.

Legat de negocierile pentru stabilirea unei majorităţi în Timişoara, Robu a comentat astăzi că „nu am mai avut încă discuții cu nimeni. Nu am motive să fiu neliniștit pentru că există suficient interes de parteneriat și toate la momentul potrivit. De la PSD mă pot aștepta la orice, dar de la UDMR nu mă aștept la orice, pentru că în timp s-a dovedit a fi o organizație serioasă și un partener loial. Eu nu cred că cineva lucid forțează mâna sau nota să aibă neaparat viceprimar într-o majoritate ostilă primarului.


Pai, hai să ne imaginăm ce se întâmplă. Nu o să aibă acei viceprimari… mă gândesc dacă scaune o să aibă în birou. Secretare nu o să aibă, atribuții poate ne mai trebuie în primărie diverse lucruri. Poate pixuri, poate pe la grupurile sanitare câte ceva. Chiar credeți că ne jucăm? Nu ne jucăm de-a politica şi de-a administraţia. Noi facem administrație la modul serios. Or, dacă unii sunt neserioşi, iar cei de la PSD ce fac. Ei nu sunt interesaţi de un post de viceprimar pentru că ştiu ce ar face acel viceprimar că nu le-ar servi la nimic, dar se joacă aşa momindu-i pe alţii cu un post de viceprimar. Alţii vanitoşi (…) imediat se aruncă pe posturi să fie viceprimari. Să fim serioşi, până una alta legea dă dreptul primarului şi numai lui să stabilească atribuţiile viceprimarilor”.

Întrebat de PRESSALERT.ro dacă este în stare să lase viceprimarul ales cu sprijinul PSD fără atribuţii, Robu a comentat că „mult mai mult o să iau decât i-am luat domnului Stoia. Nu blochez oraşul. Cred că am dovedit că eu duc şi de unul singur dacă trebuie şi atribuţiile de viceprimar. Am această capacitate de muncă ieşită din comun şi cine nu crede, să vină alături de mine o zi dacă rezistă, dacă poate mai mult, îl ţin şi mai mult. Poate fi un experiment interesant. Lâsând gluma la o parte, am patru consilieri personali şi, drept urmare, voi fi ajutat, dacă ajungem la acest absurd, de consilierii personali. Nu se va pune problema nici într-un caz să nu meargă lucrurile cum trebuie pentru oraş. Dacă cineva ar boicota alegerea lui Dan Diaconu în poziţia de viceprimar, credeţi că ar face ceva? Dan Diaconu ar deveni consilierul meu personal cu aceleași atribuții. Nu are rost să detaliez, că e clar pentru oricine că asta s-ar întâmpla. Unii nu înțeleg că dragostea cu de-a sila nu merge”.

Pe tema discuțiilor cu PMP, după atacul dur lansat la adresa lui Marius Dugulescu, Robu a declarat că „avem vieți parlele”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.