Nicolae Robu, lecţii de corectitudine politică după eşecul PNL în lupta pentru...

Nicolae Robu, lecţii de corectitudine politică după eşecul PNL în lupta pentru şefia CJT. Ce predicţie face despre alianţa PSD-ALDE-PMP

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu consiliul local 1

După două neprezentări din partea PNL la ședința de constituire a CJ Timiș, mai multe negocieri eșuate și intervenția primarului Aradului Gheorghe Falcă, copreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a început să dea lecții de corectitudine politică. Dacă de dimineață Alin Popoviciu a renunțat la postura de consilier județean, evitând să vină la plenul care îi consfințea înfrângerea în cursa pentru șefia CJT, Nicolae Robu a ales să se exprime printr-un comunicat de presă.

„Partidul Naţional Liberal, ca partid democratic, respectă voința electoratului și a actorilor politici mandatați de acesta cu voturi.


Este dreptul oricui să se alieze cu cine vrea, drept urmare și dreptul liderilor naționali Dragnea, Tăriceanu, Băsescu să ajungă în postura de aliați, pentru că, evident, cu o asemenea alianță avem de-a face la nivel național, ceea ce s-a întâmplat la Timiș și Caraș-Severin nefiind decât instanțieri ale modelului național, regăsibile într-o mulțime de alte locuri din țară. Cum ce e împotriva naturii nu poate dăinui, asta ca regulă generală, mă aștept ca nici această alianță să nu țină prea mult, mai ales că persoanele «importante» sunt fiecare cu sacii în căruță, cum se spune”, a transmis acesta.

Robu a promis că PNL nu se va implica în „jocuri politicianiste, inevitabil sterile, chiar păguboase. În CJ Timiş ne vom juca, împreună cu partenerii de la UNPR, rolul de opoziție, dar într-o manieră constructivă, semnalând și obstrucționând tot ce considerăm că nu e bine din ce vor să facă PSD și acoliții și susținând fără rezerve orice proiect benefic pentru comunitate. Desigur, vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne ajuta colegii primari în strădaniile lor de a răspunde nevoilor și așteptărilor cetățenilor localităților lor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.