OFICIAL Sorin Grindeanu, majoritatea care îi asigură funcţia de preşedinte al Consiliului...

OFICIAL Sorin Grindeanu, majoritatea care îi asigură funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Vezi cine sunt cei doi vicepreşedinţi, foşti colegi de partid

3
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu lansare psd 2

Este oficial – după negocierile purtate de PSD şi UNPR a fost constituită o majoritate la nivelul Consiliului Judeţean Timiş. În urma discuţiilor s-a stabilit că preşedintele CJ Timiş va fi desemnat de PSD şi cei doi vicepreşedinţi vor fi candidaţii UNPR. În baza listelor, preşedintele CJ Timiş va fi Sorin Grindeanu, care a confirmat pentru PRESSALERT.ro că va ocupa această poziţie. Primii doi candididaţi pe lista UNPR Timiş sunt Titu Bojin, actulalul preşedinte al CJ Timiş şi Ion Răducanu, preşedintele UNPR, care acum ocupă o poziţie de deputat, la fel şi Sorin Grindeanu.


Practic, pentru a ocupa fucţii de conducere în CJ Timiş, atât Grindeanu cât şi Răducanu vor trebui să demisioneze din postura de deputaţi.

„Conducerile Partidului Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Timiş, şi Uniunii Naţionale pentru Progresul României Timiş au ajuns astăzi la un consens şi au stabilit noua majoritate din judeţ. Astfel, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş va fi dat de către PSD, în timp ce UNPR va avea cei doi vicepreşedinţi ai instituţie”, au anunţat cele două partide prin intermediul unui comunicat de presă. CJ TiIpoteza că Răducanu ar urma să fie vicepreşedinte al CJ Timiş a fost respinsă însă de Titu Bojin. Acesta ne-a declarat că „domnul Răducanu se mai gândeşte dacă acceptă sau nu să fie vicepreşedinte, eu am acceptat. Cred că vicepreşedinţii CJ Timiş vor fi Viorel Matei şi Titu Bojin, mă îndoiesc că domnul Răducanu va accepta această funcţie”. Practic, majoritatea contituită astfel este de 19 consilieri, trei au UNPR şi 16 ai PSD.

Ion Răducanu a declarat că „bineînţeles că nu accept. Eu rămân în consiliul judeţean. Depun jurământul şi după ce se aleg vicepreşedinţii şi preşedintele mă retrag, pentru că sunt în incompatibilitate, dar pot rămâne consilier 15 zile, după care trebuie să aleg. Eu sunt deputat al României şi nu renunţ la mandat”. Locul vacantat de Răducanu va fi ocupat de Nicolae Oprea, care este momentan consilier al lui Titu Bojin.

3 COMENTARII

  1. Dle.Grindeanu foarte multe voturi pt.dv.au venit in ideea ca ne scapam de Bojin et.co.dar vad ca nu e adevarat,iar pana la urma tot ,,fratele Maran ” va primii cu dedicatie lucrarile banoase la CJT .E normal?Trebuia sa ne spuneti inainte de alegeri,sau e o pacaleala?

  2. Voi credeți ca e după el ?! Papa Pius va mai scapă de ei ….?stai sa se faca blana groasa si pe el …. Banul comanda … Nu bunul simt … N ati știut ca i păcăleala …!!! Sau ce credeați ca va fi transparentă la contracte si fonduri !!!! ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.