Primul solist al formaţiei Phoenix, Mony Bordeianu, a trecut printr-o operaţie grea....

Primul solist al formaţiei Phoenix, Mony Bordeianu, a trecut printr-o operaţie grea. Vezi ce mesaje de încurajare a primit de la Josef Kappl

0
DISTRIBUIȚI
Mony Bordeianu, primul solist al formaţiei Phoenix a trecut printr-o operaţie grea
Mony Bordeianu, primul solist al formaţiei Phoenix a trecut printr-o operaţie grea

Mony Bordeianu, legendarul solist al formaţiei Phoenix, care a făcut furori în anii ’60, iar din 1970 a plecat din ţară, a trecut printr-o operaţie grea zilele trecute, care l-a împiedicat să fie prezent la lansarea cărţii „Nebunul cu ochii închişi“ (editura Integral). Fostul basist al formaţiei Phoenix, Josef Kappl ne-a transmis un text pe care îl publicăm integral, iar alături de toţi melomanii români îi urăm lui Mony însănătoşire grabnică.

„Vă transmit tuturor multe salutări din partea lui Mony Bordeianu, pe care l-am vizitat ieri, după operația grea la care a fost supus zilele trecute. În ciuda pierderii grele pe care a suferit-o prin amputarea piciorului stâng, de la genunchi în jos, am reîntâlnit un vechi prieten de suferință, cu zâmbetul pe față și plin de optimism. Mi-a relatat că-i pare foarte rău că n-a putut fi de față la lansarea cărții pe care a scris-o de curând („Nebunul cu ochii închiși“-editura Integral), dar că dorește să compenseze această absență printr-un alt eveniment, după geneză.


Mi-a mai relatat că faptul că a reușit să accepte situația în care se află, îl ajută să privească cu speranță în viitor și să facă tot posibilul în vederea compensării handicapului cauzat de pierderea suferită, așa cum au reușit s-o facă și mulți alții care împărtășesc aceeași soartă. În încheiere vreau să-i urăm lui Mony o însănătoșire grabnică, pentru a-și putea continua cu succes, ca și până acuma, activitatea muzicală și scenică, pentru care a demonstrat întotdeauna atâta inspirație și pasiune și să aibă parte numai de „Vremuri“ bune!“, spune Josef Kappl. Cartea „Nebunul cu ochii închişi“ (Poveşti de viaţă) a fost lansată recent, volumul fiind un dialog cu Doru Ionescu. „Această carte nu e o lucrare beletristică – cu atât mai puțin un roman –, nici o autobiografie, nu e nici măcar o descriere exactă a celor întâmplate de-a lungul anilor. Este doar o încercare de a-mi aduce aminte de una sau de alta, sunt doar niște povești de viață“, spunea Mony Bordeianu. „Viața lui Mony Bordeianu, solistul șaizecist de la Phoenix. Plecat în plină glorie și pe nepusă masă în America, după șapte ani revine în Europa, să renască alături de cei ce i-au dat re-nume. Dar Vremurile s-au schimbat. O poveste adevărată cu tâlc și… cântec, la propriu și la figurat!“, spune Doru Ionescu.

Foto: Adrian Pâclişan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.