Reacţia ALDE Timiş după boitcoul PNL şi UNPR la constiturea CJT: „Copreședintele...

Reacţia ALDE Timiş după boitcoul PNL şi UNPR la constiturea CJT: „Copreședintele PNL Timiș Nicolae Robu reacționează ca un copil supărăcios care nu mai iese din casă când ceva nu-i convine”

0
DISTRIBUIȚI

consiliul judetean timis (1)

Timişoara şi Timişul sunt încă la mâna jocurilor politice, după ce în urma a două convocări ale aleşilor judeţeni mandatele acestora nu au putut fi încă validate, din cauza absenţei consilierilor PNL şi UNPR Timiş. Secretarul ALDE Timiş, Marian Cucşa, a criticat astăzi atitudinea celor două formaţiuni politice.

„ALDE Timiș a dat dovadă de normalitate și respect prezentându-se la constituirea CLT, lucruri pentru care a militat în toată această perioadă și pe care cetățenii le așteaptă de la toate partidele politice. Am înțeles că prima data a fost o reacție de tip «consternare» din partea PNL și UNPR pentru că au pierdut majoritatea în Consiliul Județean, însă de data aceasta putem cataloga lejer boicotul celor două formațiuni politice drept un act total lipsit de interes și respect față de electoratul timișean.


Pentru ei, se pare că timișenii sunt pe primul loc doar în campaniile electorale, iar după alegeri primează doar interesele proprii, interesele electoratului coborând pe ultimul loc! Copreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu, are cel puțin o caracteristică puerilă: nu îi place să accepte că nu poate fi peste tot pe locul 1 și atunci reacționează ca acei copii supărăcioși care nu mai ies din casă când ceva nu le convine. De asemenea, PNL Timiș mizează pe faptul că marea masă a electoratului nu înțelege exact ce se întâmplă și nici cum este afectată de aceste boicoturi care au ca principal scop rezolvarea intereselor din gașca mai sus menționată. Majoriatatea constituită de ALDE Timiș împreună cu PSD și PMP este una solidă și serioasă ce are drept principal scop reprezentarea angajamentelor luate în fața cetățenilor”, a transmis Marian Cucşa.

Vă reamintim că PNL a încercat să îi ofere şefei PMP Timiş, Roxana Iliescu, postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş pentru a destabiliza majoritate formată de PMP şi ALDE, alături de PSD. O nouă şedinţă de plen va avea loc miercuri, de la ora 10, aceasta fiind şi ultima. Dacă nici de această dată aleşii PNL şi UNPR nu se prezintă, mandatele lor devin nule, locurile lor fiind ocupate de următorii de pe lista fiecărui partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.