S-a aflat din ce județ va proveni adversarul campioanei Timișului la barajul...

S-a aflat din ce județ va proveni adversarul campioanei Timișului la barajul de promovare în Liga a III-a. Ripensia luptă cu Mașlocul și Ghiroda pentru locul 1 în ”D”

0
DISTRIBUIȚI
13047945_945680058863917_8555030933269959370_o
Ripensia Timișoara e favorită la câștigarea Ligii a IV-a Timiș. Foto. Ripensia Timișoara / Facebook

Azi, la sediul FRF, au fost stabilite împerecherile pentru duelurile de baraj dintre campioanele Ligii a IV-a. Câștigătoarea din Timiș urmează să o întâlnească în dublă manșă pe cea a Hunedoarei. În niciunul dintre cele două campionate lucrurile nu sunt încă foarte clare. Ripensia Timișoara e favorită în D-Timiș, dar Voința Mașloc și CS Ghiroda au încă șanse matematice la titlul județean cu două runde rămase de disputat.

Dacă în Timiș Ripensia, care joacă mâine pe teren propriu cu Unirea Sânnicolau Mare și în ultima rundă are un meci la Biled, cu 81 de puncte e favorită, în fața Mașlocului, 80 puncte, și a Ghirodei, 77.


În Hunedoara, înaintea ultimei etape a Ligii a IV-a lider e Hercules Lupeni, cu 59 de puncte, urmată de Inter Petrila (57 pt.) și Șoimul Băița (56).

Prin tradiție Timișul stă bine la duelurile de baraj cu județele limitrofe. Anul trecut ASU Poli a trecut fără probleme în dublă manșă de Voința Lupac, câștigătoarea Carașului, scor 5-1 și 1-2. A fost primul sezon în care barajul a avut tur și retur, după o perioadă în care promovarea în C se stabilea printr-un singur meci pe teren neutru.

Campioana Ligii a IV-a Caraș-Severin, Școlar Reșița sau Voința Lupac, va înfrunta Pandurii Cerneți, câștigătoarea din Mehedinți. Aradul are o misiunea mai grea. Gloria Lunca Teuz Cermei va avea dueluri cu o echipă din Cluj, Potaissa Turda sau Viitorul Feleacul. Lista completă poate fi vizualizată AICI.

În această vară campioanele județene se vor întâlni în 18 iunie 2016 (manşa tur) şi 25 iunie 2016 (manşa retur), cu începere de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.