SCANDAL ca în filmele de acţiune într-o comună din Timiș: un consilier...

SCANDAL ca în filmele de acţiune într-o comună din Timiș: un consilier local se plânge că este hărţuit de primar. Cum se apără edilul

0
DISTRIBUIȚI

accident-circulatie-masina-politie-indicator

Situație desprinsă parcă din filmele de acţiune la Lovrin, unde un candidat PSD pentru consiliul local la recentele alegeri acuză că este agresat de mai bine de o lună de fostul şi actualul primar al comunei, liberalul Marius Graur.

Artur Brînariu este şofer de camion şi a candidat pentru un post de consilier local în Lovrin, însă nu a obţinut un mandat. Cu toate că practic nu va fi în postura de a face opoziţie actualei conduceri a Lovrinului, Brînariu susţine că de mai bine de un an de zile are un coflict personal cu actualul primar care efectiv îl hărţuieşte.

Victima ne-a povestit că „avem un conflict personal mai vechi, însă dinainte de campanie electorală domnul Graur mă agresează de câte ori are ocazia. În plină campanie electorală a venit la mine în timp ce mă aflam la o terasă în comună şi a vrut să îmi dea cu masa în cap.


Chiar şi în ziua de alegeri m-a agresat verbal. La grădiniţă a pus presiune pe educatoare, astfel că zi de zi copilul meu este certat. Iar recent am obţinut un loc de muncă nou însă am fost concediat fără explicaţii după alegeri pe motiv de afiliere politică”.

Astăzi Brînariu a ajuns la limita puterilor. Aflat în drum spre Timişoara, acesta a fost urmărit de primarul din Lovrin cu maşina şi era cât pe ce să iasă din decor, fiind şicanat în trafic de liberal. Pentru a se asigura că nu pățeşte nimic, pesedistul a tras pe dreapta şi a sunat la 112. Urmare a apelului telefonic, primarul din Lovrin a fost tras pe dreapta la secţia din Săcălaz, acolo unde a fost chemat să dea explicaţii, susţine pesedistul. Brînariu declară că se teme pentru viaţa lui şi a familiei sale pentru că, fiind şofer de meserie, este mai mereu plecat. Acesta a precizat că va depune şi o plângere în scris la poliţie, dar şi că va intenta un proces pe numele primarului.

Marius Graur a explicat că „eu am o vârstă, nu mă ocup cu așa ceva. Poate să îmi fie copil, eu am 55 de ani și el 27. Am fost agresat toată campania electorală, credeam că acum se opresc după ce se termină alegerile. Este adevărat că am fost la Șandra, dar pentru a discuta cu primarul de acolo, pentru că deseară organizează un eveniment. Ar fi fost bine să termine cu prostiile. Ei mă agresează pe mine de o lună și jumătate, scriu numai prostii pe Facebook”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.