TRAGEDIE pe caniculă: trei copii au mers la scăldat, doar doi s-au...

TRAGEDIE pe caniculă: trei copii au mers la scăldat, doar doi s-au întors acasă

0
DISTRIBUIȚI

scafandru

Vremea sufocantă din ultima perioadă ne împinge să căutăm orice metodă pentru a ne răcori, iar scăldatul este în unele zone foarte la îndemână. Acum două zile, doi tineri din Lugoj s-au înecat în Timiș, unul fiind găsit mort, iar celălalt aflându-se în stare gravă la spital.

Aseară, o nouă tragedie s-a produs în comuna Șofronea, lângă Arad.


Trei tineri au mers la scăldat la o balastieră aflată în apropierea localității. La un moment dat, unul dintre ei a dispărut sub ape. Inițial, cei care erau cu el nu și-au dat seama ce s-a întâmplat.

Conform aradon.ro, prietenii lui l-au strigat, l-au căutat, dar în zadar și, când au constatat că nu-i dau de urmă, au decis să ceară ajutorul pompierilor, aşa că au sunat la numărul de urgenţă 112. „Trei scafandri şi o barcă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad au plecat spre locul respectiv. După aproximativ o oră de căutări, scafandrii au descoperit trupul băiatului de 14 ani şi l-au predat echipajului SMURD aflat la faţa locului. Cu toate că medicii au efectuat manevre de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru adolescent. Acesta a fost declarat decedat”, a spus Călin Domşa, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, pentru sursa citată.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.