Un nou RECORD de servilism al administrației Robu pentru omul de afaceri...

Un nou RECORD de servilism al administrației Robu pentru omul de afaceri Teodor Tuducan, prietenul primarului Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

robu vaporetto 3

Administrația condusă de Nicolae Robu a făcut tot ce a fost posibil pentru ca omului de afaceri Teodor Tuducan, cel despre care primarul Timișoarei a recunoscut public că este prietenul său, să-i fie cât mai lejeră relația cu autoritățile. Vă reamintim faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Tuducan a reușit restituirea în opt luni a unui teren din zona Modern după ce a devenit mandatarul proprietarilor care de 11 ani încercau să-și ia proprietatea înapoi. Ulterior, prietenul lui Robu a semnat la Cadastru în numele Consiliului Local Timișoara acte prin care a stabilit unde să-i fie restituit pământul. Tuducan a obținut aprobare ca să-și construiască acolo benzinărie, chiar dacă vecinii de la blocurile din jur s-au opus.


Comisia de circulație, care inițial s-a opus, a fost de acord cu amplasarea stației de distribuție a carburanților în una dintre cele mai aglomerate intersecții, iar Robu a dat autorizație de construire chiar dacă benzinăria nu avea numărul minim de locuri de parcare. Ba, fără a exista vreo hotărâre de consiliu local, primarul Timișoarei a aprobat construcția unei parcări chiar lângă benzinărie, parcare fără de care prietenul cu care a fost în concediu în Sardinia nu ar fi putut funcționa.

Aceasta nu este singura afacere care a beneficiat de sprijinul administrației Robu. Primul ajutor a venit, în 2012, la scurt timp după ce liberalul a ajuns în fruntea Timișoarei. În 2011, Teodor Tuducan a obținut de la administrația condusă de Gheorghe Ciuhandu aprobarea de a construi pe terenul aflat chiar în sensul giratoriu de la intrarea în oraș de pe Calea Aradului o benzinărie și o sală de evenimente. Nu a contat că existau planuri urbanistice care prevedeau realizarea unui drum de legătură între acest sens giratoriu și Calea Torontalului pentru ca TIR-urile să nu mai intre prin oraș. Când construcțiile au fost gata, firma Appolini Company a omului de afaceri Teodor Tuducan a depus în 27 august 2012 două cereri pentru aprobarea autorizațiilor de funcționare pentru cele două spații. Cu o viteză uimitoare, până a doua zi au fost parcurse toate procedurile și au fost emise autorizațiile solicitate. Interesant este că pe procesul verbal de recepție a lucrărilor nr.1 din 6 august 2012, apare semnătura unui șef de serviciu din Primăria Timișoara și ștampila cu numărul 1 a primăriei, cea care este folosită, de obicei, la cabinetul primarului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.