EXCLUSIV ASU Politehnica a RENUNȚAT la un nou sosit după indicațiile fanilor....

EXCLUSIV ASU Politehnica a RENUNȚAT la un nou sosit după indicațiile fanilor. Jucătorul a fost acuzat că a jignit clubul pe Facebook FOTO

0
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica își creionează lotul pentru Liga a II-a
Flavius Vlădia (foto stânga, ghete roz) nu mai face parte din planurile lui ASU Poli

Alb-violeții au rămas cu nouă jucători noi în lotul pentru Bekescsaba. Astăzi, ASU Politehnica l-a anunțat pe Flavius Vlădia, sosit de la CSM Lugoj, că nu va mai miza pe el. Motivul nu e randamentul fundașului timișorean, ci jignirile pe care acesta le-ar fi adus clubului și suporterilor alb-violeți în trecut și manifestate (și) prin intermediul celei mai cunoscute rețele de socializare.

Remarcat în ultimele două sezoane la CSM Lugoj, Flavius Vlădia a venit inițial în probe la ASU Poli și a convins rapid, el mai fiind în ultimul an și în atenția lui Gaz Metan. Jucătorul de 24 de ani a fost reținut pentru stagiul maghiar, dar azi situația sa s-a schimbat. Postările sale de pe Facebook au fost reclamate de fanii lui ASU Poli pe forumul druckerilor. În acestea Vlădia, totodată simpatizant al Stelei, e acuzat inclusiv de postări mai vechi de trei ani, dar și discuții dure cu susținători ai timișorenilor și injurii inclusiv la adresa clubului fanilor. Sebastian ”Mihalcea” Novovic, președintele AST Druckeria, s-a sesizat și a anunțat imediat conducerea.


Decizia finală a venit rapid. Managerul sportiv al lui ASU Poli ne-a confirmat despărțirea de jucător.

”S-a renunțat la Vlădia. Nu e pentru că ar fi stelist. Ce a deranjat a fost o poziție a sa, considerată neacceptabilă față de clubul nostru. Am stat de vorbă cu antrenorul Sorin Brîndescu, mi-a spus că știe despre ce e vorba, au fost niște postări jignitoare pe Facebook. Am fost cu toții de acord că e mai bine să ne despărțim de jucător”, a declarat Marius Cociu pentru PRESSALERT.ro.

Conducătorul lui ASU Poli a precizat că Flavius Vlădia și-a recunoscut vina. ”El a recunoscut treaba asta. Știa despre ce e vorba. Mi-a spus că îi pare rău, își dorea foarte mult să joace aici și încă își dorește. Dar se știe linia pe care o urmăm, ce e și ce nu e tolerabil. El trebuia să vine pe un fond de liniște la echipă. Atât în relația cu noi, conducerea, cât și cu echipa și cu suporterii. Am considerat că e cea mai bună decizie, atât pentru noi, cât și pentru el”, a precizat Cociu.

ejbk1t
Captură: Facebook.com. Într-o postare veche Vlădia laudă coregrafia steliștilor în dauna celor realizate de ultrașii timișoreni.

În Occident cazurile de jucători proaspăt transferați și dați afară imediat din cauza unor ”antecedente virtuale” nu sunt deloc puține. Anul trecut, Deportivo La Coruna a renunțat la un tânăr de perspectivă, Julio Rey, din cauza unei postări jignitoare pe Twitter.

ASU Politehnica a rămas astfel cu nouă sosiți în această vară: Laurențiu Telescu, Denis Băban, Patrick Niță, Ștefan Blănaru, Alin Constantinescu, Alex Mitrea, Dan Constantinescu, Markos Gakos și Arthur Teuț. Echipa va pleca prin urmare cu doar 21 de jucători în cantonamentul din Ungaria (1-10 iulie), lotul ar putea fi însă completat zilele următoare, atât cu nume noi, cât și temporar cu Marius Marin, care va pleca la finele lunii iulie la Sassuolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.