„Zona crepusculară” în care se afla ILSA va deveni un cartier modern....

„Zona crepusculară” în care se afla ILSA va deveni un cartier modern. Ce proiect de succes mai are același investitor în Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

take2

Antreprenorul Ovidiu Șandor a achiziționat terenul fostei ILSA pe care va construi un ansamblu modern de locuințe. Proiectul va transforma radical zona situată între bd-ul Take Ionescu și malul Begăi, aflată la o distanță de 10 minute de mers pe jos față de Piața Unirii. Terenul are o suprafață de peste 5 hectare și nu a fost folosit în ultimii 20 de de ani.

„Urmărim acest teren de mai mult timp, deoarece amplasamentul este ideal pentru o investiție de anvergură care să revoluționeze piața rezidențială din Timișoara, așa cum a făcut-o primul nostru proiect – City Business Centre – în domeniul birourilor.


Intenționăm să dezvoltăm o alternativă diferită la ceea ce înseamnă acum locuitul în oraș. Vom construi apartamente moderne, de calitate, în armonie cu amenajările recente ale malurilor Begăi”, menționează Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului.

Noul cartier va fi format din aproximativ 1.200 de apartamente cu una până la patru camere. Ansamblul rezidențial va fi format din mai multe clădiri cu o înălțime de 4-5 etaje înspre Bega, ajungând la imobile mai înalte spre bulevardul Take Ionescu, întreaga zonă beneficiind de o abordare urbanistică coerentă. Proiectul se va axa pe amenajarea atentă a întregii zone și pe oferirea unor facilități atractive, cum ar fi un parc, spații comerciale, restaurante, cafenele, grădiniță/after school, loc de joacă, sală de sport cu piscină sau pistă de alergat.

Investitorul a început demersurile necesare pentru construcție și estimează că primele apartamente vor fi puse în vânzare în lunile următoare.

Proiectul va avea și o componentă de birouri.

2 COMENTARII

  1. Inacet incet ne mai creste un frate Cristescu pe fundul plin de cosuri 🙁
    Noi ii dorim mult succes si promitem sa nu il intrebam cum a facut primul milion nici pe el. „in God we anti-trust!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.