Accident spectaculos, provocat de doi șoferi inconștienți care au fugit de la...

Accident spectaculos, provocat de doi șoferi inconștienți care au fugit de la locul faptei. Vezi care a fost ghinionul lor și norocul pasagerilor din Opel GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

accident birda 2

Accident spectaculos, astăzi, pe șoseaua care leagă Timișoara de Reșița, înainte de localitatea Birda, provocat de doi șoferi inconștienți. Șoferul unui Opel se îndrepta spre Reșița când într-o pantă în coborâre, în apropierea fermei Comtim, s-a trezit în fața sa cu două mașini care erau oprite. ”Stăteau fața-n față mașinile și șoferii vorbeau între ei.Acolo s-au găsit să oprească, unde e linie continuă. Soțul meu a frânat și a tras de volan ca să-i evite și am ajuns în șanț. Am urcat și apoi am rămas așa. Din fericire, am scăpat întregi. Fetița era în scăunel”, a povestit pasagera din Opel. Mașina a rămas cocoțată pe dealul din marginea șoselei cu botul în jos. În accident a fost implicat și un Nissan care a fost acroșat de Opel, alegându-se cu partea din față avariată.

Când au văzut ce se întâmplă, în loc să sară în ajutorul celor din cele două mașini lovite, în care erau trei copii, șoferii care stăteau la discuții cu mașinile oprite unde era linie continuă au fugit de la locul incidentului. Ghinionul lor că un alt șofer a văzut ce s-a întâmplat și a fugit după unul dintre cei care a vrut să dispară.


”L-a ajuns și l-a adus înapoi. Cu tupeu ne-a spus că e bine că am scăpat doar cu o sperietură”, a povestit femeia. Toți cei implicați au fost duși la sediul Poliției din comună pentru audieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.