FIASCO Comisia de Disciplină a FRF nu s-a pronunțat nici azi dacă...

FIASCO Comisia de Disciplină a FRF nu s-a pronunțat nici azi dacă Rapid sau ACS Poli va juca în Liga I. Când va fi anunțată decizia

2
DISTRIBUIȚI
Smaranda ar putea apăra teoretic poarta lui ACS Poli tot în Liga I
Smaranda ar putea apăra teoretic poarta lui ACS Poli tot în Liga I

Ședința de azi a Comisiei de Disciplină trebuia să aducă un răspuns, unul care la rândul său mai poate fi contestat.


După ore întregi de așteptare însă avocații falimentarei Rapid nu au primit decizia îndelung așteptată și de ACS Poli, interesată să le ia locul bucureștenilor în Liga I. Rămâne de văzut dacă această hotărâre va veni mâine după masă.

Amânată pe azi, decizia Comisiei de Disciplină a FRF în cazul Rapid a fost așteptată aproape toată ziua. Ședința a început până la urmă cu o nouă întârziere, deoarece nu toți membri acesteia erau prezenți la ora stabilită. Începută la ora 13.40, conform gsp.ro, aceasta s-a încheiat abia în jurul orei 16. Mai mult, în cadrul acesteia nu a fost judecată doar speța-cheie pentru ocuparea ultimului loc de Liga I. Conform aceleiași surse Rapid l-a luat ca avocat pe Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiției.

Suspansul a fost la el acasă și azi, digisport.ro nota că la ora 17.30 avocații Rapidului au fost rechemați în sala de judecată. Apoi s-a anunțat că soluția a rămas în pronunțare, iar decizia va fi anunțată joi, 28 iulie, la ora 13:00. Comisia de Disciplină se va întruni tot la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal conform sursei amintite. Indiferent însă de răspuns, mai există și posibilitatea de recurs.

2 COMENTARII

  1. Locul unei echipe excluse sau retrogradate după inceperea campionatului nu poate fi completat de altă echipă,campionatul desfasurandu-se cu numarul de echipe rămas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.