Metoda prin care ACS Poli va putea primi bani din donații, anunțată...

Metoda prin care ACS Poli va putea primi bani din donații, anunțată de Robu. Pentru ce sume vor putea opta doritorii

0
DISTRIBUIȚI
Nicolae Robu pare dispus la o concesie importantă la ACS Poli
Nicolae Robu așteaptă bani de la cetățeni pentru ACS Poli

Situația dramatică a clubului timișorean i-au determinat pe conducătorii lui ACS Poli să caute soluții de finanțare. Primarul Nicolae Robu a mai vorbit de donațiile pe care le așteaptă de la fani, dar abia azi a anunțat că s-a găsit o metodă legală pentru această variantă. Cei care doresc să scoată din impas financiar clubul autorităților o pot face prin virament bancar direct de pe calculator sau smartphone.

Nicolae Robu s-a arătat dezamăgit că legea nu permite sau e restrictivă în privința donațiilor, precum metoda sms. Totuși, într-o conferința de presă susținută azi acesta a anunțat că doritorii o pot ajuta acum pe ACS Poli prin plăți direct de pe card-ul bancar personal, accesând o adresă ce ține de site-ul oficial al clubului de fotbal. Timișorenii și nu numai pot opta să doneze între 1 leu și 10.000 de lei.

”Am luat inițiativa de a crea mecanisme facile pentru donații pentru Poli.


Din păcate și aici ne izbim de o birocrație cumplită și în loc să fie foarte simplu să creezi posibilitatea să donezi prin sms, prin alte mecanisme către un ONG, de către cetățeni care ei doresc să facă donația respectivă, te izbești de tot felul de restricții. Pentru fotbal nu se poate, pentru aia nu și așa mai departe. Dar ne conformăm regulilor. Până la urmă am găsit soluția de a putea primi donații de pe telefon, respectiv de pe calculator, dar cu virare de pe card. Vă pot da un link, e adresa: acspoli.ro/donatii. Donațiile pot fi făcute în limita, 1 leu până la 10.000 de lei. Și fac apel la toți…”, a declarat Nicolae Robu.

Se așteaptă toamna în procesul cu Curtea de Conturi

În acest moment situația lui ACS Poli e destul de gravă, deși clubul speră la participarea în Liga I prin colapsul Rapidului. Datoriile curente s-ar ridca la peste 1,6 milioane euro. Întrebat ce se va întâmpa dacă măsura luată de Curtea de Conturi, recuperarea prejudiciului în urma finanțării primite de la autorități de către club, Nicolae Robu a ridicat din umeri. ”Ne judecăm deocamdată, în septembrie o să avem termen”, a mai spus edilul-șef. În primă instanță Primăria Timișoara a pierdut cauza legată de suspendarea deciziei Curții de Conturi, iar ieri procesul la Curtea de Apel s-a amânat pentru toamnă. ”Noi vom apela și instanțele internaționale, pentru că ceea ce s-a făcut e un abuz. Eu cred în instanțele românești…”, a mai ținut să precizeze Robu, care, optimist, a mai dat printre exemple soluționarea favorabilă în cazul Botoșaniului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.