AROGANŢĂ Patron suspectat de contrabandă cu ţigări către un mascat: „Ce crezi...

AROGANŢĂ Patron suspectat de contrabandă cu ţigări către un mascat: „Ce crezi că eu nu pot folosi forţa?” VIDEO şi GALERIE FOTO UPDATE 1 Ce s-a găsit la percheziții

3
DISTRIBUIȚI
suspect jandarm 1
Patronul suspectat de contrabandă cu țigări refuză să-l urmeze pe jandarmul care-l escorta Foto Adrian Pîclișan

Polițiștii de frontieră din Timișoara împreună cu trupele speciale ale Jandarmeriei au descins, în această dimineață, în 19 locații din județul Timiș într-o operațiune care-i vizează pe vânzătorii de țigări de contrabandă. Monitorizarea suspecților, începută în luna ianuarie, a scos la iveală faptul că țigările erau achiziționate de la un depozit din Arad, care le colecta de la rețelele de aprovizionare din Ucraina și Serbia. Majoritatea celor 16 suspecți care urmează să fie aduși pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara sunt patronii unor firme, magazinele de cartier ale acestora fiind paravanul pentru vânzarea tutunului de contrabandă. Anchetatorii au descins în Dudeștii Noi, Lugoj și Timișoara. De-a lungul timpului, poliţiştii de frontieră au interceptat mai multe transporturi de ţigări de contrabandă.

În Timișoara, anchetatorii au descins și la locuința lui Ciprian Voinescu, patronul firmei Cipele SRL, dar și la magazinul acestuia din cartierul Plopi. Acesta a declarat presei că „au venit să verifice. Dacă aduc (ţigări de contrabandă, n.a.) vă spun dumneavoastră. De unde dracu să aduc?”. Patronul a devenit nervos în momentul în care unul din jandarmi i-a cerut să meargă la percheziţie „nu pune mâna. Ce crezi că eu nu pot folosi forţa? Cred că eşti mai ţeapăn ca mine?” s-a răstit patronul la mascat, continuând ” vedeţi aşa se face în Ţara Românească. Aşa se face? Ei profită… Sunt cazuri în ţara asta de te doare mintea. Vin pentru ce? Nici nu au aşteptat să vin la poartă”.  Percheziţiile continuă la această oră. Vom reveni cu amănunte.


UPDATE 1 Polițiștii de frontieră au descoperit țigări de contrabandă în mai multe locații percheziționate, inclusiv în clădirea unde este magazinul lui Ciprian Voinescu.


Până acum au fost găsite aproximativ șapte baxuri de țigări.

3 COMENTARII

  1. Domnu jandarm nu stie sa se impuna, sa fie autoritar nici macar cu un om trecut de varsta mijlocie. In primul rand a iesit singur la poarta, deci a parasit incinta unde se efectua perchezitia si in timpul acesta, daca ar fi fost vorba de un interlop adevarat, s-ar fi putut inarma si pune viata celorlalti politisti in pericol.
    Pacat…pacat ca stiu sa dezarmeze politisti aflati in timpul serviciului, care n-au nicio calitate procesuala intr-un dosar de coruptie, dar nu stiu sa controleze verbal un suspect aflat in timpul perchezitiei domiciliare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.