ASU Politehnica, în continuare fără victorie în meciurile de pregătire: 1-1 cu...

ASU Politehnica, în continuare fără victorie în meciurile de pregătire: 1-1 cu Szeged 2011 GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

asu poli szeged 2011 (1)

ASU Politehnica Timișoara a jucat astăzi primul dintre cele două amicale internaționale ale săptămânii, revanșa cu Szeged 2011, pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Acum 10 zile, cele două echipe s-au întâlnit în Ungaria, când scorul a fost 3-0 pentru gazde.

Prima mare ocazie a aparținut „Băieților în ghete”, în minutul 9, când Constantinescu a trimis mingea în bară, însă cei care au deschis scorul au fost oaspeții, prin Andorka, în minutul 22, după o greșeală colectivă a apărării alb-violete. Timișorenii și-au revenit rapid, iar Birău, care centrase și la bara lui Constantinescu, a trimis din nou excelent de pe dreapta, iar Blănaru a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 26. În minutul 82, maghiarii au beneficiat de un penalty, după ce Mitrea l-a faultat în careu pe Balogh, însă portarul gazdelor s-a revanșat apărând lovitura de pedeapsă.

În primul amical disputat pe „Dan Păltinișanu” în această perioadă de pregătire, la mijlocul săptămânii, ASU Politehnica a fost învinsă cu 2-3 de Luceafărul Oradea. Mâine după-amiază, alb-violeții vor juca un nou amical, de această dată în deplasare, în Banatul sârbesc, cu FK Radnicki Sutjeska (L4 Serbia), de la ora 19.00.

Debutul ligii secunde a fost amânat cu o săptămână, astfel că ASU Poli va mai avea timp pentru cel puțin încă o partidă amicală.

Sursa foto: Facebook / ASU Politehnica Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.