Captură importantă de țigări a Poliţiei de Frontieră după o operațiune îndrăzneață...

Captură importantă de țigări a Poliţiei de Frontieră după o operațiune îndrăzneață a contrabandiștilor pe Dunăre

2
DISTRIBUIȚI

contrabanda tigari barca dunare

Polițiștii de frontieră au reușit, azi noapte, să facă o captură importantă după ce au obținut înformații că se pregătește intrarea în țară din Serbia a unei cantități mari de țigări de contrabandă. Cei de la Sectorul Poliţiei de Frontieră  Drobeta Turnu Severin din cadrul ITPF Timișoara au monitorizat Dunărea cu ajutorul mai multor echipe și a unei ambarcații. Cu ajutorul radarului au observat, puțin după miezul nopții, că o barcă s-a desprins de pe malul sârbesc și se îndreaptă spre apele teritoriale româneşti.

„După o supraveghere operativă de aproximativ 15  minute, poliţiştii de frontieră severineni au observat că ambarcaţia cu motor, în care se aflau doi bărbaţi, a intrat în apele teritoriale ale României, pe direcţia râului Topolniţa, cu intenţia de a acosta la  malul românesc. În momentul acostării, poliţiştii de frontieră au executat somaţia legala prin voce, conducătorul ambarcaţiei cu motor supunându-se acesteia.Poliţistii de frontieră au luat măsura imobilzării celor două persoane şi indisponibilizării ambarcaţiei în care se aflau ţigările de contrabandă. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoanele în cauza sunt D.


Dalibor, în vârstă de 30 de ani şi G. Igor în vârstă de 28 de ani, ambii cetăţeni sârbi. La cercetarea la faţa locului şi controlul ambarcaţiei, poliţiştii de frontieră au descoperit 19 colete în care se aflau 16.950 de pachete cu ţigări netimbrate,  mărcile Marble şi Ashima, pe care cei doi cetăţeni sârbi intenţionau să le livreze în din judeţul Mehedinţi”, se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră.

Cei doi sârbi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru contrabandă şi intrarea în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, ancheta fiind continuată împreună cu autorităţile sârbe.

2 COMENTARII

  1. Bine mai profesioniștilor, nu era mai interesant dacă ar fi fost prins și beneficiarul transportului???????
    …..asta ar fi insemnat sa lucrați ca la carte !!!!
    Așa ….Doi cărăuși ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.