RECORD Cea mai populară pagină de Facebook dedicată orașului Timișoara a depășit...

RECORD Cea mai populară pagină de Facebook dedicată orașului Timișoara a depășit 300.000 de fani

0
DISTRIBUIȚI

orasul 300kUna dintre cele mai populate „felii” de internet timișorean, Orașul Timișoara, are un motiv de bucurie: începând de ieri a depășit cifra de 300.000 de fani, utilizatori de Facebook în mare parte timișoreni, interesați de a afla știri, informații locale și noutăți despre evenimentele care au loc în urbea timișoreană și teritoriul bănățean.

Pagina are peste 66.500 de fani care și-au declarat Timișoara ca oraș de reședință în profilul lor de Facebook. Postările paginii Orașul Timișoara au fost văzute în ultima lună de peste 2 milioane de oameni de pe rețeaua de socializare, dintre care 1,3 milioane sunt din Romania, restul fiind timișoreni sau români din diaspora, sau chiar cetățeni străini care au avut într-un fel sau altul legătură cu Timișoara. Tot statisticile confirmă că pe Orașul Timișoara sunt zilnic peste 20.000 de reacții (like-uri pentru postări, comentarii și share-uri) postările fiind văzute în medie, zilnic, de peste 300.000 de oameni.

Ce reprezintă Orașul Timișoara?

Pe Orasul Timisoara regasesc zilnic peste 120 de postari, majoritatea fiind știri locale și zonale, din domenii precum administrativ, politic, economic, sport, medical, turism și lifestyle, provenite de pe site-uri partenere precum pressalert.ro, banatulazi.ro, banatulmeu.ro, emasini.ro, fashionfridays.ro, music4.ro, opiniatimisoarei.ro, oradetimis.ro, orasul-timisoara.ro, renasterea.ro, sursadevest.ro, televiziunea-medicala.ro, timispress.ro, traveleurope.ro, ziuadevest.ro, precum și de pe tion.ro, debanat.ro, timisoarastiri.ro, adevarul.ro, livetimisoara.ro sau evz.ro.


Trebuie să menționam și site-urile de informații cu care am lucrat în trecut, cu un mulțumesc către voceatimisului.ro, viptim.ro, sport9.ro, 247timisoara.com și gazetadinvest.ro.

În cei peste patru ani de activitate, pagina de Facebook Orașul Timișoara a reușit să strângă peste 150.000 de postări, aducând timișorenilor peste 20.000 de poze din orașul de pe Bega, care la rândul lor au adunat peste 10 de milioane de like-uri. Dezvoltarea continuă, iar responsabilii paginii caută să transmită informația cât mai repede și eficient, iar live streaming pare a fi o promisiune pentru viitorul apropiat.

„Suntem la 300.000 de fani, lideri, dar nu vom dormi, vom continua să fim așa cum v-am obișnuit deja – acolo, în centrul evenimentelor, deschiși colaborărilor și lucrurilor frumoase. Vă mulțumim și vă așteptăm cu un like și share pe Facebook, pe Orașul Timișoara”, au transmis administratorii paginii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.