Colecționar de trofee în Muntenegru și Bosnia, înregimentat de BC Timișoara. Cine...

Colecționar de trofee în Muntenegru și Bosnia, înregimentat de BC Timișoara. Cine e cel de-al treilea străin care a semnat cu ”leii” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Milos Komatina, transferat la BC Timișoara: Foto: pressrs.ba
Milos Komatina, transferat la BC Timișoara: Foto: pressrs.ba

BC SCM Timișoara a perfectat un nou transfer pentru sezonul 2016-17. Al treilea străin care va face parte din lotul alb-violet e Milos Komatina, un muntenegrean în vârstă de 31 de ani care s-a remarcat atât în campionatul din țara sa, cât și în cel din Bosnia-Herțegovina. El reprezintă totodată și al cincilea transfer realizat de bănățeni în această vară.

Milos Komatina a cucerit trei titluri de campion și trei cupe naționale în ultimele patru sezoane în care a performat în ligile din Muntenegru și Bosnia.


El măsoară 2,05 metri și acoperă pozițiile 4 și 5 din teren.

Pe lângă cele două titluri de campion și două Cupe ale Bosniei, (în 2013 și 2016,) ambele cu Igokea, și eventul din 2014 cu Buducnost Podgorica, în Muntenegru, Komatina s-a evidențiat și în Liga Adriatică. Cu medii de 11 puncte, 5 recuperări, 2,2 pase decisive, în 24 de meciuri pentru Igokea. A mai evoluat de asemenea în Bulgaria, la Cerno More, și în Serbia, la Tamis Pancevo.

Milos Komatina a semnat pe un an de zile cu opțiune de prelungire pe încă un sezon în maioul lui BCT. El e al treilea străin din lotul actual după ce Mladen Jeremic a fost convins să rămână în Banat iar primul transfer de pe plan extern în vara aceasta a fost aducerea lui Nikola Otasevic. Ceilalți jucători sunt autohtonii Zoran Milencovici, Horațiu Covlescu, Georgian Păun, Ionuț Drăgușin și Octavian Popa-Calotă. Transferurile alb-violeților vor continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.